esitala 0 ارسال شده در بهمن 89 سلام من 2 تا مشکل دارم که خواهش میکنم کمکم کنید. من انجمن fireboard نصب کردم ولی erorr زیررو بهم میده. Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\wamp\www\administrator\components\com_fireboard\admin.fireboard.php on line 64 یک سوال هم داشتم در مورد انجمن جوم سوشیال: من وقتی نصبش کردم فقط میشد کاربران عکس و فیلم بذارن ولی نمیشد مطلب گذاشت. میخوام بدونم برای مطلب گذاشتن چیکار باید کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در بهمن 89 انجمن ساز فایر برد اصلا نمی تونید در لوکال روش حساب کنید باید در فضای مجازی نصب شود در مورد جومسوشیال انجمن ساز نیست اصلا این یک کلوب و جامعه مجازی هست و برای مطلب دادن به چند طریق 1.دیوار خودتون رو درست کنید 2.گروه خود رو درست کنید و دیوارش را فعال کنید 3.برای خودتون رویداد درست کنید 4.مجاز به درست کردن بحث های باشید 5.مجاز به درست کردن بولتن های باشید و برای این حرکت از داخل مدیریت یا رهبر گروه دست رسی می دهد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esitala 0 ارسال شده در بهمن 89 انجمن ساز فایر برد اصلا نمی تونید در لوکال روش حساب کنید باید در فضای مجازی نصب شود در مورد جومسوشیال انجمن ساز نیست اصلا این یک کلوب و جامعه مجازی هست و برای مطلب دادن به چند طریق 1.دیوار خودتون رو درست کنید 2.گروه خود رو درست کنید و دیوارش را فعال کنید 3.برای خودتون رویداد درست کنید 4.مجاز به درست کردن بحث های باشید 5.مجاز به درست کردن بولتن های باشید و برای این حرکت از داخل مدیریت یا رهبر گروه دست رسی می دهد موفق باشید دوست عزیز به چه طریق میشه در جوم سوشیال اینکارو کرد و اینکه آیا انجمنی بهتر از فایر بورد هم هست اگه اینطوره لینک دانلودش رو واسم بذارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در بهمن 89 این همون اول به شما بگم که این هر دو افزونه وارز هست و در این انجمن ساپورت نمی شه و این رو بگم هیچ انجمن متصل به جوملا خوب نیست بخاطر اینکه وقتی کاربران کمی زیاد می شن ارتباطش کامل به دیتابس کنسل می شه نمی تونه دوام نمی یاره این مشکلاتی هست که بانک اطلاعاتی دارند من پیشنهاد می کنم که یک انجمن ساز phpb یا vb نصب کن و اون رو بر اساس آموزش هایی در انجمن های پشتیبانی عضویت آن ها رو یک سان کن حتما برای ساخت انجمن انجمن ساز جدا نصب کنید مگر اینکه شما بخاین تعداد محدودی رو به انجمن فرا بخوانی و نگزاری تعداد زیاد بشن و نصف یک انجمن ساز مستقل نیز امکانات ندارد شما می توانید انجمن ساز برای جوملای کیونا نیز استفاده کنید رد انجمن سرچ کنید پیدا می کنید در مورد جومسوشیال فکر کنم 1 روز دیگه تا 2 روز دیگه فارسیش می کنم تمام می شه باید یک کاربر بسازین و در جومسوشیال دست رسی بدهید و اوننم خیلی راحت مطلب می ده اگه فارسیشو ندارین می تونید صبر کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 بهتر که نه ولی میتونید انجمن ساز kunena رو ستفاده کنید و یا میتونید از انجمن سازهای دیگر جداگانه استفاده کنید. لینک دانلود انجمن ساز kunena فارسی لینک دانلود kunena از جوملای جهانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر