staac 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام سایت ما در rss فقط مطالب ویژه رو نشون میده و هرجای تنظیماتش رو میگردم نمیتونم پیدا کنم از کجا تنظیم کنم تا همه مطالب در rss بیان، چون خبرنامه سایت توسط فیدبرنر گوگل ارسال میشه، باید rss همه مطالب رو بیاره، مطالب در قسمت مطالب خود سایت قرار داده میشن از کامپوننت خاصی مثل کاتو استفاده نمیشه. لطفا کمک کنید تا از کجا فعال کنم که همه مطالب رو نشون بده با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
staac 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام سایت ما در rss فقط مطالب ویژه رو نشون میده و هرجای تنظیماتش رو میگردم نمیتونم پیدا کنم از کجا تنظیم کنم تا همه مطالب در rss بیان، چون خبرنامه سایت توسط فیدبرنر گوگل ارسال میشه، باید rss همه مطالب رو بیاره، مطالب در قسمت مطالب خود سایت قرار داده میشن از کامپوننت خاصی مثل کاتو استفاده نمیشه. لطفا کمک کنید تا از کجا فعال کنم که همه مطالب رو نشون بده با تشکر لطفا کسی پاسخ بدهد دو روز گذشته و پاسخی دریافت نشده است با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر