eris 0 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) با توجه به لینکی که در انجمن برای اضافه کردن فیلد به قبت نام بود، اقدام به افرودن گزینه مورد نظر کردم، اما مشکلی با مرحله 6 دارم و در واقع نه در هسته جوملا و نه در قالب فایلهایی که گفته شده است موجود نیست. در آدرس: components\com_user\views\register\tmpl و همچنین در آدرس قالب موجود هم همین فایل است ویرایش شده مرداد 92 توسط eris نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eris 0 ارسال شده در مرداد 92 با توجه به لینکی که در انجمن برای اضافه کردن فیلد به قبت نام بود، اقدام به افرودن گزینه مورد نظر کردم، اما مشکلی با مرحله 6 دارم و در واقع نه در هسته جوملا و نه در قالب فایلهایی که گفته شده است موجود نیست. در آدرس: components\com_user\views\register\tmpl و همچنین در آدرس قالب موجود هم همین فایل است کسی نیست جواب بده واقعا؟ من تو این انجمن 4 تا سوال پرسیدم که 3تاش بی پاسخ موندده این دیگه چ انجمنیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلام دوست عزیز کاربران انجمن موظف به پاسخ دادن به سوالات شما نیستند و اگر پاسخی هم می دهند از روی لطفشونه خود جومینا فیلمی در این رابطه ساخته که می تونید برید اون را ببینید http://www.joomina.ir/public-joomla-learning/322-آموزش-اضافه-نمودن-فیلد-ثبت-نام-در-جوملا.html فکر کنمcom_userجزو پوشه های پیشفرض جوملاست موفق باشید ویرایش شده مرداد 92 توسط سعید حاتمی 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام دوست عزیز ، لطف کنید ابتدا قوانین تالار را مطالعه کنید ، اسپم نکنید و برای دریافت پاسخ سوالتون صبور باشید اگر کسی پاسخ را بداند حتما راهنماییتون میکنه و اگر هم بی پاسخ ماندید هیچ مسئولیتی بر گردن کسی نیست ضمن تشکر از آقای حاتمی ، لینک دانلود آموزش مربوطه مدتهاست که از کار افتاده است بهتره برای حل مشکل از کامپوننتی مثل CB استفاده کنید البته اگر در داخل نت هم جستجو کنید ممکنه بتونید آموزشهایی پیدا کنید برای حل مشکل بطور دستی موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eris 0 ارسال شده در مرداد 92 من با کامپوننت های ثبت نام مشکل دارم از جمله سی بی مشکل را هم در انجمن مطرح کردم که جوابی پیدا نشد. وقتی از سی بی استفاده می کنم، ایمیل تایید ثبت نام ارسال نمیشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام تنظیمات ایمیل را برحسب smtp تنظیم کنید . قبلا در این مورد کامل توضیح داده شده ضمن آنکه هاستتون هم باید از ارسال ایمیل به سبک smtp پشتیبانی کند موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eris 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام تنظیمات ایمیل را برحسب smtp تنظیم کنید . قبلا در این مورد کامل توضیح داده شده ضمن آنکه هاستتون هم باید از ارسال ایمیل به سبک smtp پشتیبانی کند موفق و پیروز باشید یا حق عرض کردم که تنظیمات smtp درسته و زمانی که افزونه غیرفعاله، ایمیل تایید ثبت نامارسال میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر