kasraluckblack 4 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوستانمن واسه گرفتن درگاه بانک ملت به سایت behpardakht.com مراجعه کردم، توی فرم مربوطه یه فیلد هست با عنوان " ip فروشگاه"!! این آی پی فروشگاه چیه؟! همون ای پی هاست ftp رو باید وارد کنم؟!اسم هاستم localhost و ای پی هاست ftpـ 127.0.0.1 هست... ممنون میشم راهنمایی کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام یک فایل با نام ip.php در روت هاست خود ایجاد کنید و کد زیر رو در فایل قرار دهید: <?php $content = file_get_contents('http://www.zarinpal.com/labs/TestIP'); preg_match('/(\d+)\.(\d+)\.(\d+)\.(\d+)/', $content, $matches); echo $matches[0]; ?> بعد فایل رو از روی آدرس اجرا کنید تا آیپی واقعی رو براتون چاپ کنه مثلا: www.yourdomain.com/ip.php موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در مرداد 92 برای درگاه بانک ملت چطوری میتونم مجوزش را بگیرم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در مرداد 92 برای درگاه بانک ملت چطوری میتونم مجوزش را بگیرم؟ سلام به سايت به پرداخت ملت مراجعه كنيد منوي پذيرندگان و زير منوي پايانه هاي فروشگاهي را كليك كنيد و بعد پر كردن فرم مربوطه به شعبه افتتاح كننده حساب ملت خود مراجعه نماييد. 1 واکنش ها : irannnnn نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در مرداد 92 سلام به سايت به پرداخت ملت مراجعه كنيد منوي پذيرندگان و زير منوي پايانه هاي فروشگاهي را كليك كنيد و بعد پر كردن فرم مربوطه به شعبه افتتاح كننده حساب ملت خود مراجعه نماييد. خیلی ممنون...کلا دردسر خاصی نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مرداد 92 خیلی ممنون...کلا دردسر خاصی نداره؟ درود به پرداخت این مورد رو خیلی ساده گرفته ارائه ی اجاره نامه و عقد قرارداد با به پرداخت و مورادی از این دست هست که به سرعت انجام می شه یاعلی 1 واکنش ها : irannnnn نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در مرداد 92 زیرمنوی پذیرندگان اینترنتی بود نه فروشگاهی!!!!!!! این دو گزینه زیر را چطور تهیه کنم؟ دارا بودن اسناد تملیکی و استیجاری مرتبط با محل فعالیت امکان ارائه مجوزهای رسمی از مراجع ذیصلاح جهت کسب و کار اینترنتی کارم تو خونه هست؟ آیا مجوز میدن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مرداد 92 زیرمنوی پذیرندگان اینترنتی بود نه فروشگاهی!!!!!!! این دو گزینه زیر را چطور تهیه کنم؟ دارا بودن اسناد تملیکی و استیجاری مرتبط با محل فعالیت امکان ارائه مجوزهای رسمی از مراجع ذیصلاح جهت کسب و کار اینترنتی کارم تو خونه هست؟ آیا مجوز میدن؟ درود نیازی به مجوز نیست. تنها ارائه ی یک اجاره نامه به نام خودتان کافی است. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در مرداد 92 اجاره نامه به نام پدرم هست؟ اینو چیکارش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مرداد 92 اجاره نامه به نام پدرم هست؟ اینو چیکارش کنم؟ درود بهتر است با به پرداخت مشورت کنید شماره تلفن در سایت به پرداخت موجود هست. یاعلی 1 واکنش ها : irannnnn نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در شهریور 92 ببخشی این اجاره نامه که میگید چی هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در شهریور 92 ببخشی این اجاره نامه که میگید چی هست؟ درود اجاره نامه یا سند مالکیت مکانی که در آن کسب و کار دارید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzadstar 0 ارسال شده در مهر 92 سلام یک فایل با نام ip.php در روت هاست خود ایجاد کنید و کد زیر رو در فایل قرار دهید: <?php $content = file_get_contents('http://www.zarinpal.com/labs/TestIP'); preg_match('/(\d+)\.(\d+)\.(\d+)\.(\d+)/', $content, $matches); echo $matches[0]; ?> بعد فایل رو از روی آدرس اجرا کنید تا آیپی واقعی رو براتون چاپ کنه مثلا: www.yourdomain.com/ip.php موفق باشید سلام ببخشید من با دستور ping در CMD یه ایپی دیگه میارم - و با این کد شما یه آیپی دیگه میشه بگید چرا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 92 در هاست های اشتراکی ping آیپی صحیح رو نشون نمیده آیپی صحیح اینی هست که کد گذاشته شده نشون میده وگرنه آیپی گرفته شده با ping درست کار نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر