farkakh 7 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) با سلام خدمت دوستان یکم راهنمایی در مورد Google Analytics می خواستم. بعد ثبتنام در این سایت و اضافه کردن نام سایت یه کد میده که نمی دونم باید اون رو چی کار کنم به کدوم قسمت اضافه کنم ((ویرایش صفحه اصلی قالب یا ویرایش مشاهده چاپ قالب)) و گویا باید یه فایل php هم بسازم و اون کد رو توش بریزم حالا این فایل رو کجا آپلود کنم بعد چجوری تست کنم که مراحل رو درست انجام دادم اگه کار دیگه رو هم باید انجام بدم ممنون میشم که توضیح دهید. با تشکر ویرایش شده مرداد 92 توسط farkakh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 92 سلام این کد رو به چند طریق می تونید استفاه کنید یکی استفاده از افزونه های آمارگیر مخصوص گوگل انالتیک که تو جوملای جهانی نمونش هست یکی هم اینه که توسط ماژول های مخصوص درج کد در یکی از موقعیت های قالب قرارش بدید در آخر هم می تونید اون کد رو در سورس قالب یا همون فایل index.php بصورت دستی وارد کنید 3 واکنش ها : رامین انگوتی، farkakh و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farkakh 7 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) در آخر هم می تونید اون کد رو در سورس قالب یا همون فایل index.php بصورت دستی وارد کنید ممنونم از راهنماییتون همه موارد درست بود متشکرم استفاده از ماژول فقط تغیرات رو روی مدریت نشون میده ولی در خودGoogle Analyticsچیزی ثبت نمیشه. اما انجام مورد آخر باعث به وجود آمدن یک ارور در بالای سایت میشه که حتی با پاک کردن اون کد از بین نمیره .(میبخشید تو موضوع جدید ارسال کردم.) ویرایش شده مرداد 92 توسط farkakh 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر