probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 سلام من می خوام عنوان ادامه مطلب در برخی مطالب تغییر کنه. که هر صفحه هم متنی که می خوام رو قرار بدم . چه راهی داره ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 الان سایت جومینارو دیدم همین کار رو برای ادامه مطلب انجام داده ادامه نوشتار افزونه جامع ارسال و دریافت پیامک برای جوملا 2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 سلام متن ادامه مطلب جزو تنظیمات هر مطلب هست.به تنظیمات مطلب مورد نظر مراجعه کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 اگر بخوام که شبیه سایتهایی مثل جومینا بشه چطور : " ادامه نوشتار " چطور اضافه شده ؟ ادامه نوشتار افزونه جامع ارسال و دریافت پیامک برای جوملا 2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلاماول یه دمو بدید تا بعد بگم چطوری میشهموفق باشید ----------------------------------------------سلامدر منوی مطلب=>مدیریت مطلب=>تنظیمات=>تب مقالات=>نمایش عنوان همراه با ادامه مطلب =>نمایشاین برای همه مطالب هستبرای یک مطلب خاص اگه بخواهید این کار را بکنید به تنظیمات همون مطلب برید یک قسمت به نام متن ادامه مطلب هست اونجا می تونید این متن را تغییر دهید به این صورتمتن ادامه مطلب:عنوان مطلبموفق باشید ویرایش شده مرداد 92 توسط مصطفی صفرعلی پست ها ادغام شدند ! 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 آقای حاتمی دمو : http://www.joomina.ir/ ادامه مطلب مطالب ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام در فایل زیر جستجو کنید fa-IR.ini موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) من فکر می کنم درست سوالم رو مطرح نکردم ببینید من این رو می خوام : http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13769972691.jpg ادامه مطلب به صورت ثابت و پیش فرض متن مورد نظر هم همون مطنی که برای ادامه مطلب هر مطلب خاص تعیین می کنم . ویرایش شده مرداد 92 توسط probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام ساختار کلی ادامه مطلب به یکی از دو بصورت زیر میباشد : 1 - فقط متن ادامه مطلب 2 - متن ادامه مطلب + نمایش عنوان مطلب اولی بطور پیشفرض از فایل زبان فراخوانی میشه و میتوان در تنظیمات هر مطلب ، متن آن را بطور منحصربفرد به جای ترجمه پیشفرض تعیین کرد برای مورد دوم هم در قسمت "متن ادامه مطلب" همانند مورد اول میباشد و قسمت بعدی آن تنظیمی است خودکار برای نمایش عنوان مطلب در بعد از ترجمه ادامه مطلب و از قسمت تنظیمات مدیریت مطالب قابل تنظیمه که نمایش داده بشه یا نه چیزی که شما میخواهید مورد دوم هست ولی با این تفاوت که قسمت "نمایش عنوان مطلب" را نمیتونید تغییر بدید میتونید نمایش عنوان مطلب در دکمه ادامه مطلب را غیر فعال کنید و در هر مطلب برای دکمه ادامه مطلب متن کاملتون رو وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر