hassan_shahi 43 ارسال شده در مرداد 92 سلام به تمام دوستان عزیز این سایت ایرانیان رو ببینید http://www.ir-payamak.com نام جومینــا اعتبار ماست ...زیر این جمله یک اسلاید شویی هست که به 3 قسمت تقسیم شده پنل های کاربری و تعرفه های ارسال پیامک و پنل نمایندگی من یک کادری دقیقا مثل همین میخوام درست کنم لطفا راهنمائیم کنید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 92 با سلام وجیت کیت یا حق 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در مرداد 92 سلام آقا سعید با وجیت کیت مگه میشه اینکارو انجام داد؟ مگه وجیت کیت گالری عکس نیست؟ میشه یکم توضیح بدید؟من گیج شدم نمیدونم مثلا برای پنل های کاربری چطور قیمت و اون متن هارو گذاشتید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در مرداد 92 با سلام آقاي شمسي منوي سايت از چه افزونه اي استفاده شده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در مرداد 92 دوست عزیز این موضوع چه ربطی به منو داره؟برای سوالتون لطفا یک موضوع جدید ایجاد کنید 2 واکنش ها : Saeed_Shamsi و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 92 با سلام دوست عزیز این موضوع چه ربطی به منو داره؟برای سوالتون لطفا یک موضوع جدید ایجاد کنید تایید. نه وجیت کیت یک افزونه جامعه و چند منظوره هست. قبلا یکی از دوستان یک مقاله در باره اموزش وجیت کیت نوشته بودند سرچ کنید تو تالار هست. یا حق 2 واکنش ها : hassan_shahi و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در مرداد 92 آقا سعید من همینجا سرچ کردم اما فقط همین موضوع رو بعد از سرچ نمایش میده میشه خودتون روش ساختش رو اینجا توضیح بدید؟ من با وجیت کیت گالری تصویر های مختلفی ساختم اما این کاری که شما کردید رو نمیدونم چطور انجام میشه خودم از قسمت slideset امتحان کردم اما موفق نشدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام وقتی گفته میشه از قبل چیزی در این مورد هست حتما" بوده که گفته میشه . حالا باز هم بگید بی جهت میگیم برید جستجو کنید خدمت شما : http://forum.joomina.ir/topic/14207-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-widgetkit-%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%AC%D8%AA-%DA%A9%DB%8C%D8%AF-%D9%82%D8%B3%D9%85 موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : hassan_shahi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) آقا مصطفی سلام من عذر خواهی میکنم اما من نمیدونم شماها چطوری سرچ میکنید اما من جدیدن تو انجمن هرچی سرچ میکنم فقط موضوعاتی که خودم توشون مطلبی گذاشتم رو بالا میاره بازم ممنون از راهنمائیتون ------------------------------ آقا مصطفی این موضوعی که شما گذاشتید فقط قسمت های مختلفش رو نمایش میده و میگه که چطور اون گالری هایی که درست کرده رو نمایش بده من میخوام اون قسمتی که تو سایت ایرانیان هستو درست کنم من تو گوگل خیلی سرچ کردم اما آموزشی در اون زمینه ای که میخوام پیدا نکردم ممنون میشم راهنمائیم کنید ------------------------------ خواهشن یکی بررسی کنه من فقط تو همین قسمت گیر کردم هرکاری میکنم به شکل سایت ایرانیان در نمیاد هرچی هم آموزش از تو گوگل دانلود میکنم ربطی به این مرحله نداره ------------------------------ الان 2 روز منتظرم این پست هم رفته پایین خواهشن یکی رسیدگی کنه من میخوام سامانه پیامک رو تا آخر این هفته فعال کنم خواهشن یکی کمک کنه ویرایش شده مرداد 92 توسط مصطفی صفرعلی پست ها ادغام شدند ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 92 با سلام دوست عزیز از ارسال اسپم خوداری فرمایید. هنگام سرچ جایی که میخواین توش سرچ تمجام بشه رو انتخاب کنید // بزارید تالار تا کل تالار رو سرچ کنه // یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در مرداد 92 آقا سعید میدونم چطوری باید سرچ کنم اما هرچی سرچ میکنم بالا نمیاره الان من نمیخوام به صورت اسلاید شو و تب بندی شده باشه من میگم این فرم نوشته ها این پس زمینه نوشته ها اون دکمه سفارش آنلاین اینا چطور نوشته شده من میخوام بدونم چطوری میشه به این شکل در آورد متنارو بعدش این شکل هم هست که چطور میشه به این شکل ردیف بندی کرد تو جوملا من فقط میخوام بدونم نوشته هارو چطور میشه به این 2تا شکل در آورد برام تب بندی و اسلاید شو مهم نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در مرداد 92 اگه ادیتوری که تو جوملات نصبه امکان ایجاد جدول رو داشته باشه براحتی میتونی این رو با استفاده از جدول بسازی (99 درصد ادیتور ها امکان ایجاد جدول رو دارند)بعد میتونی این دکمه ها یا هرچیز دیگه رو که حتی ممکنه اون دکمه ها هم آماده تو ادیتورتون باشه و هم بسازیش و یا با استفاده از کلاس واستایل واینجور چیزا بهش برسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در مرداد 92 جدول رو متوجه شدم اما تو عکس اول چطور میشه به اون شکل در آورد زیر نوشته ها ی پوسته ایی به همون شکل قرار داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در مرداد 92 سلام من بسته نصبی اون قالب رو نصب کردم و متوجه شدم کلا اون نوشته ها به صورت کد نوشته شده و از ماژول html استفاده شده اصلا ربطی به ویجیت کیت نداشته فقط تب هاشو با ویجیت کیت درست کردن من اون ماژول html رو از بسته نصبی کپی کردم و روی این قالب گذاشتم اما استایل نمیگیره اما همین کد رو روی اون قالب میزارم کار میکنه ببینید من میخوام رو این قالب درست بشه ببینید چطور نمایش میده www.cheap-sms.tk حالا روی قالب اصلی که ماژول رو برداشتم و بدون مشکل نمایش میده ببینید http://cheap-sms.tk/index.php/2013-08-21-05-35-52 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام خب این طرز نمایش به این دلیله که استایلهای لازم در css قالب دیگر قرار داره و شما فقط کدهای مربوط به متون رو برداشتید نه استایلها ! کد زیر را در انتهای فایل template_rtl.css قرار بدید تا حدودی مشکلاتتون برطرف میشه div.s5_module_box_1 div.s5_module_box_2 div.customstyle-headline div.grid-block div.grid-box { float: right; text-align: center;} دیگه باقی استایلها رو فکر کنم بتونید خودتون درستش کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : hassan_shahi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در مرداد 92 آقا مصطفی واقعا ممنون اما نمیدونم استایل هاش کدوما هستم و تو کدوم فایل css هستش من با فایر باگ این خطی که شما دادید رو خواستم با قالب اصلی مطابقت بدم اما چیزی پیدا نکردم نمیخوام شما کد هارو بهم بدید اگر امکانش هست ی توضیح بدید چون میخوام خودم یاد بگیرم ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 من با فایر باگ این خطی که شما دادید رو خواستم با قالب اصلی مطابقت بدم اما چیزی پیدا نکردم با سلام ببینید ، دقیقا" مشکل هم همینه که میخواهید همه کدها را از قالب اصلی پیدا کنید ولی این روش نه تنها درست نیست بلکه اصولی هم نیست کدی که تو پست قبلیم قرار دادم برگرفته از ساختار قالب خودتون بوده طبیعیه که هر چه در قالب اصلی جستجو کنید به نتیجه نمیرسید شما باید مشکل رو در css قالب خودتون حل کنید . الگوگیری از css قالب دیگر تا حدی میتونه کمک کنه ولی اگر قرار باشه هر کدی را عینا" منتقل کنید استفاده نادرست از این کدها میتونه باعث بهم ریختگی قالب هم بشه چنین مواردی توضیح خاصی نداره باید با css و فایرباگ آشنایی کافی داشته باشید تا بتونید ایرادات رو برطرف کنید و این امکان پذیر نیست مگر با تمرین و استفاده از روش آزمون و خطا موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : hassan_shahi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در مرداد 92 آقا مصطفی شرمنده من اینی که شما میگید رو بلد نیستم میشه کدهارو خودتون بهم بدید؟امکانش هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر