mrt1369 2 ارسال شده در مرداد 92 با سلام من دنبال ماژول میزان پیشرفت پروژه می گردماز این ماژول ها که به صورت درصدی میگه مثلا پروژه فلان میزان پیشرفتش 30 درصد و....چیزی شبیه به ماژول پیشرفت پروژه سایت اصلی جومیناالبته برای جوملا 3 می خوامبا تشکر 1 واکنش ها : farokh110 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 سلام این ماژول هست ولی تجاری هست.می تونید نال شده اش را دانلود کنید Projectfork Pro 4.1.0 اینم نسخه رایگانش ولی با امکانات کمتر http://extensions.joomla.org/extensions/clients-a-communities/project-a-task-management/1389 موفق باشید 2 واکنش ها : mrt1369 و farokh110 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt1369 2 ارسال شده در مرداد 92 با تشکر من متوجه نشدم این لینک کدومشون مربوط به اون چیزی که من خواستم ولی من اون پکیج اول رو نصب کردم ولی نتونستم اجراش کنم ممنون میشم یکم توضیح بدید من توی کامپوننت یه تعداد پروژه ساختم و توی یکی از ماژول ها انتخاب کردم ولی چیزی نشون نداد ممنون میشم یه توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 سلام هر دوتا افزونه ای که نام بردم یکی هست فقط اولی نسخه pro هست و دومی نسخه رایگان اولیش را باید به صورت نال شده دانلود کنید ولی دومی رایگان هست ولی با امکانات کمتر من چون جوملا 3 فعلا ندارم نمی تونم این افزونه را تست کنم در نتیجه اشکال یابی نمی تونم بکنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر