sadeghian92 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام من چندوقتی هست یه سایت رو روی سرور راه اندازی کردم. الان میخوام اونو به لوکال انتقال بدم. دیتابیس رو اکسپورت کردم و روی لوکال یه دونه دیتابیس جدید ساختم. ولی وقتی دیتابیسم رو ایمپورت می کنم اخطار زیر رو میده #1062 - Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY' خیلی ممنون میشم اگه کسی کمک کنه واقعا حیاتیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام اگر امکانش هست کوری مورد نظر رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadeghian92 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام اگر امکانش هست کوری مورد نظر رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی بشه SQL query: -- -- Dumping data for table `qqqq_aicontactsafe_config` -- INSERT INTO `qqqq_aicontactsafe_config` (`id`, `config_key`, `config_value`) VALUES (1, 'use_css_backend', '1'), (2, 'use_SqueezeBox', '0'), (3, 'highlight_errors', '1'), (4, 'keep_session_alive', '0'), (5, 'activate_help', '1'), (6, 'date_format', 'l, d F Y H:i'), (7, 'default_status_filter', '0'), (8, 'editbox_cols', '40'), (9, 'editbox_rows', '10'), (10, 'default_name', ''), (11, 'default_email', ''), (12, 'default_subject', ''), (13, 'activate_spam_control', '0'), (14, 'block_words', 'url='), (15, 'record_blocked_messages', '1'), (16, 'activate_ip_ban', '0'), (17, 'ban_ips', ''), (18, 'redirect_ips', ''), (19, 'ban_ips_blocked_words', '0'), (20, 'maximum_messages_ban_ip', '0'), (21, 'maximum_minutes_ban_ip', '0'), (22, 'email_ban_ip', ''), (23, 'set_sender_joomla', '0'), (24, 'upload_attachments', 'media/aicontactsafe/attachments'), (25, 'maximum_size', '5000000'), (26, 'attachments_types', 'rar,zip,doc,xls,txt,gif,jp[...] با همه جداول مشکل داره، حتی اگه یه دونه جدول هم اکسپورت کرده باشم و بخوام روی لوکال ایمپورت کنم بازم اخطار میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام لطفا کوری رو بطور کامل در یک فایل ضمیمه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر