amiralibk 2 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلام من 2روز پیش ی نظرسنجی رو سایتم نصب کردم تازه امروز رفتم تو هاستم دیدم تو پوشه اصلی هاستم کلی فایل اومده با پسوند های ناشناخته و منم همشو پاک کردم ولی 2 تاش پاک نمیشن این فایل ها الز کجا اومدن تو هاستم ؟؟ عکسه زیر رو مشاهده کنید این 2 فایل پاک نمیشن چاره چیه دوستان؟؟ ویرایش شده مرداد 92 توسط مصطفی صفرعلی عنوان تاپیک اصلاح شد ! لطفا" قوانین را رعایت فرمایید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amiralibk 2 ارسال شده در مرداد 92 سلام من 2روز پیش ی نظرسنجی رو سایتم نصب کردم تازه امروز رفتم تو هاستم دیدم تو پوشه اصلی هاستم کلی فایل اومده با پسوند های ناشناخته و منم همشو پاک کردم ولی 2 تاش پاک نمیشن این فایل ها الز کجا اومدن تو هاستم ؟؟ نظر سنجی رو هم پاک کردم عکسه زیر رو مشاهده کنید این 2 فایل پاک نمیشن چاره چیه دوستان؟؟ الان باز رفتم تو هاستم دیدم 13 صفحه از این فیل ها دوباره اومده تو هستم ..چاره چیه؟؟ باید چیکار کنم؟؟کسی تیست راهنمایی کنه؟؟ای بابا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amiralibk 2 ارسال شده در مرداد 92 تو هاستم همچین اروری میده دوستان.. تو قسمت مسیج هاشه Subject: Warning: 50 emails have just been sent by razm 08/16/2013 The razm account has just finished sending 50 emails. There could be a spammer, the account could be compromised, or just sending more emails than usual. After some processing of the /etc/virtual/usage/razm.bytes file, it was found that the highest sender was razm@s1.upvps.net, at 51 emails. The top authenticated user was razm, at 51 emails. This accounts for 102% of the emails. The higher the value, the more likely this is the source of the emails. An authenticated username is the user and password value used at smtp time to authenticate with exim for delivery. The most common path that the messages were sent from is /home/razm/domains/razmramsar.ir/public_html, at 51 emails (102%). The path value may only be of use if it's pointing to that of a User's home directory. If the path is a system path, it likely means the email was sent through smtp rather than using a script. This warning was generated because the 50 email threshold was hit. ================================ Automated Message Generated by DirectAdmin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام ممکنه هاستتون مشکل امنیتی داشته باشه ، بهتره موضوع رو با ادمین سرورتون مطرح کنید یا در صورت امکان سایتتون رو به هاست دیگری منتقل کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر