cilek 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام من دوتا مشکل با کا2 داشتم 1 - یه مجموعه ساختم که 4 تا زیر مجموعه داره الان می خوام وقتی این محموعه رو نشون می ده مطالب زیر مجموعه هاشونو نیاره البته مطالب رو زیر مجموعه هاشون می یاره اینم لینک تقویم همایش ها 2 - نمایش مطالب یه مجموعه می خوام مطالب به صورت 4 ستونه باشه و زیر هم الان می رن سمت چپ 4 ستونه می شن اینم لینک تقویم همایش ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام 1 - در تنظیمات منوی مربوطه گزینه "نمایش مطلبهای زیرمجموعه ها" را روی خیر قرار دهید 2 - کمی پایینتر ، تعداد مطالب اولیه و تعداد ستونها را تنظیم کنید و الباقی موارد را روی صفر قرار بدید اگر مطالب را ویژه کرده اید گزینه تعداد مطالب ویژه و تعداد ستونهای آن را تنظیم کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : cilek نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در مرداد 92 داداش چون فقط یه مجموعه تو منو انتخاب کردم تنظیمات مربوطه تو منو نیست اون دو تا کاری رو هم که گفتی توی تنظیمات مجموعه دقیقا کردم نمی دونم قضیه چیه؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام شما در منوتون اونجایی که مجموعه ها رو انتخاب میکنید فقط مجموعه موردنظرتون رو بدون زیرمجموعه هایش انتخاب کنید بعد در فیلد بعدی یک گزینه کشویی هست که بله و خیر داره . شما اون رو روی خیر قرار بده بعد از اون هم با توجه به اینکه مطالبتون ویژه هست یا نیست میتونید تعیین کنید که چه تعداد و چند ستونه نمایش بده مابقی موارد را هم روی صفر قرار بدید مثلا" اگر مطالبتون ویژه هست فقط فیلد تعداد مطالب ویژه و تعداد ستونهای آن را تعیین کنید و الباقی را صفر کنید و یا اگر مطالبتون ویژه نیست تعداد مطالب را در قسمت تعداد مطالب اولیه تعیین کنید و تعداد ستونهایش را هم تعیین کنید و الباقی را روی صفر قرار بدید یه کم با آزمون و خطا انجام بدید متوجه خواهید شد . هر بار کش مرورگر و جوملاتون را هم پاکسازی کنید که متوجه تغییرات شوید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : cilek نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر