دهکده آی تی 0 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) با سلام و خسته نباشیدمیخام جوملا نصب کنم اما به دیتابیس نصب نمیشه , حتی نام کاربری و رمز عبور رو تغییر دادم اما نشد ,ممنون میشم که کمکم کنید http://upload7.ir/images/55561791892981858826.jpg ویرایش شده مرداد 92 توسط مصطفی صفرعلی اصلاح فونت پست ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام لطفا" با فونت استاندارد تالار پستهاتون رو ارسال کنید ! در لوکال نصب میکنید یا روی هاست ؟ پیغام خطا هم میده ؟ از جوملای کدام تیم استفاده میکنید ؟ اطلاعات را به چه صورتی وارد میکنید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دهکده آی تی 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام مهندس از بسته جومینا استفاده مردم ولی نشد برا همین از بسته جوملا فارسی استفاده کردیم بخاظر اینکه ورژنش بالاتر بود منظورتون رو از اینکه رو هاست یا لوکال وو متوجه نشدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام تصویری که قرار دادید نشون میده که جوملا را روی هاست نصب کردید فکر کنم اطلاعات دیتابیس را دارید اشتباه وارد میکنید چون نام کاربری دیتابیس کامل وارد نشده پیشوند نام کاربری و کاراکتر آندرلاین قبل از نام کاربری که وارد کردید الزامیست . این پیشوند همان نام کاربری ورود به کنترل پنل هاستتون میباشد در مورد نام دیتابیس نیز به همین منوال میباشد مثلا" به این صورت : prefix_dbusername prefix_dbname موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دهکده آی تی 0 ارسال شده در مرداد 92 ممنون از راهنمایی تون , اما باز هم هموو ارور رو میده !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دهکده آی تی 0 ارسال شده در مرداد 92 جوملای 2.5.11 رو از سایت جومینا دانلو کردم ], متاسفانه اون هم در مرحله اتصال به دیتابیس همین ارور وو میده نمیتونه با دتابیس ارتباط برقرار کنه , آخه چرا ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام به نظر اطلاعاتو اشتباه وارد میکنید! نام کاربری یا کلمه عبور اشتباهه، یکبار دیگه با یوزر و پسورد دقیق امتحان کنید، اگر نشد اطلاعات هاست رو برام پیام خصوصی کنید، لینک این تاپیک رو هم حتما قید کنید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام برخی مواقع امکان اتصال به دیتابیس از طریق localhost امکانپذیر نیست در اینصورت باید در فیلد نام هاست ، آدرس یا آی پی محلی که دیتابیسها در آنجا نگهداری شده اند را وارد کنید در این مورد میتونید از ادمین سرورتون درخواست کنید راهنماییتون کنند موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوست من اطلاعات دسترسی به دیتابیس رو اشتباه وارد میکردین! من تست و نصب کردم، هیچ مشکلی وجود نداشت، اطلاعات دیتابیس رو هم برای شما پیام خصوصی کردم موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر