Sir_Amin 21 ارسال شده در بهمن 89 ماژول حرفه ایی آب و هوا توسط پارس جوم فارسی سازی شده است،تقدیم به تمامی کابران جومینا. مشاهده دمو از سایت سازنده دانلود از سرور جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
oranoos 0 ارسال شده در بهمن 89 این که فقط کرمانشاه رو میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kpmehdi 0 ارسال شده در بهمن 89 سلام ماژولي براي آب و هوا وجود نداره كه شهرها بصورت Combo box باشند و كاربر بتونه شهر و خودش انتخاب بكنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در بهمن 89 این که فقط کرمانشاه رو میده با سلام خدمت شما دوست عزیز شما باید در قسمت مدیریت نام شهر رو عوض کنید موفق باشید سلام ماژولي براي آب و هوا وجود نداره كه شهرها بصورت Combo box باشند و كاربر بتونه شهر و خودش انتخاب بكنه ؟ اینجا خدمتتون عرض کردم http://forum.joomina.ir/thread-2564-post-13786.html#pid13786 منظورتون فقط شهر های ایرانه؟ آخه باید محدود باشن موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kpmehdi 0 ارسال شده در بهمن 89 دقيقا منظورم شهرهاي ايرانه.براي مثال مراكز استانها يا مثل وب سايت هواشناسي(Combo Box). پيشنهادي داري ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
star4000 0 ارسال شده در فروردین 90 این که فقط کرمانشاه رو میده با سلام خدمت شما دوست عزیز شما باید در قسمت مدیریت نام شهر رو عوض کنید موفق باشید دوست عزیز مدیریت کجاست؟ من تبریز رو میخوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام پنل مدیریت > افزونه ها > مازول > انتخاب ماژول مورد نظر ....<> وارد کردن اسم شهرتان یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
star4000 0 ارسال شده در فروردین 90 با سلام پنل مدیریت > افزونه ها > مازول > انتخاب ماژول مورد نظر ....<> وارد کردن اسم شهرتان یا حق دوست عزیز اسم هیچ شهری رو قبول نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 به زبان انگليسي نام شهر رو بنويسيد ببينيد قبول ميكنه! براي تهران من با نوشتن به صورت لاتين جواب گرفتم و شما هم نام شهرتون رو تست كنيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
star4000 0 ارسال شده در فروردین 90 دوستان تو اینترنت اکسپلورر چرا برعکس نشون میده: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزیز قالبتون رو عوض کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟ به احتمال خیلی زیاد مشکل از قالبتون است. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elham_t123 0 ارسال شده در آذر 90 سلام من این ماژول رو برای همدان تست میکنم نه انگلیسی و نه فارسی جواب نمیده میشه راهنمایی کنید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 درود بر شما البته خیلی وقت پیش این مازول توسط جومینا هم منتشر شده است اینم لینکش http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/motefareghe/409-weather.html اما در مورد مشکل شما ، ببینید این ماژول خودش سیستم کش قوی داره برای همین ابتدا پوشه کشتون را پاک کنید و کش مرورگرتون هم پاک کنید بعد امتخان کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز در صورتیکه فقط نیاز به نمایش آب و هوای همدان داری میتونی از این سایت استفاده کنی http://www.havairan.com/widget خیلی دقیقه تا یک هفته رو هم پیش بینی میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elham_t123 0 ارسال شده در آذر 90 سلام جناب تهرانی من این ماژول و تست میکنم چه fa یا en کل نوشته ها رو انگلیسی نشون میده و فرقی هم نداره نام شهر فارسی باشه یا انگلیسی نمیدونم استفاده اش روش خاصی داره که فارسی بشه ؟ و در مورد کش این ماژول غیرفعالش کنم دیگه کار نمیکنه و ارور میده حتی فعالم باشه و تایم کش رو تغییر بدم باز ارور میده مگه ماژول و حذف کنم و مجدد نصب کنم که باز همون انگلیسی نشون میده ممنون میشم راهنمایی کنید دمو سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 زبان را روی فارسی گذاشته اید ؟؟ من این مازول را در سایت asptravel.com استفاده کرده ام و هیچ مشکلی هم باهاش نداشته ام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elham_t123 0 ارسال شده در آذر 90 بله فارسی و حتی انگلیسی هم کار نمیکنه از دیشب چندین بار تست کردم وقتی ماژول نصب میشه اول نشون میده اما یه 2 دقیقه ایی میگذره کلا چه فارسی چه انگلیسی ارور میده An error occured - you set wrong location or data for your location are unavailable ممکنه با ماژول دیگه ایی تداخل داشته باشه ؟ داخل صفحات دیگه یه چیزایی راجع به پرمیژن ها خوندم اما متوجه نشدم این پرمیژن کجاس و چطو به این ماژول ربط داره! دمو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
peach2 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام من خیلی جستجو کردم ولی جواب نگرفتم تو قسمت مدیریت این مازول یک جای هست برا اینکه زبان رو انتخاب کنیم من از این کلمات استفاده کردم اما بازم تو سایت ماژول فارسی نشان نمیده fa fa-IR farsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام در مدیریت زبان ، زبان سایت را روی Persian قرار داده اید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azam_a 0 ارسال شده در شهریور 91 من اینو که نصب کردم روی هاستم جواب نمیده! و این پیغامو میده Error: API Key not found Please obtain the free Developer API Key from http://www.wunderground.com ثبت نام کردم Api کد هم گرفتم ولی با وارد کردنش اصلا دیگه سایت بالا نمیاد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در مهر 91 فکر می کنم این ماژول اطلاعات رو از گوگل می گیره و چند وقتی هست که دوباره گوگل خیلی از سرویس ها رو برای آی پی ایران حذف کرده این ماژول قبلا برای بنده کار می کرد اما حالا اصلا دیگه کار نمی کنه کامپوننت نقشه فوکا هم از کار افتاده اون هم اطلاعات رو از گوگل می گرفت 1 واکنش ها : روناتا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر