topmihan 141 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوستان من يه قالب خبري خوشگل نياز دارم اگرم شد يك قالب مشابه قالب سايت زير http://epishkhan.org/ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلام ورژن جوملای سایت مورد نظر 1.5 هست و خاطرم هست قالبی شبیه به این در نت موجود بود، به نظرم نام قالب ره آورد باشه اگر پیدا کردین به ورژن توجه داشته باشید ویرایش شده مرداد 92 توسط رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مرداد 92 خب من واسه جوملا 2.5 ميخوام ميشه كمك كنيد؟؟؟ يه قالب خوشگلترم شد عيب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام میتونید قالب رو پیدا کنید و بگین دوستان تبدیل کنن به 2.5، البته اگر نیاز بود! یا میتونید از قالب های دیگه استفاده کنید، در نت قالب های خبری جوملا رو جستجو کنید زودتر به نتیجه میرسید و اونی که میخوایین یا نزدیک ترین به خواستتون هست رو پیدا میکنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر