kavpar 5 ارسال شده در مرداد 92 jos-Error سلام من برای فروش کد شارژ جوملا 2.5 چیز بدرد بخوری پیدا نکردم مجبور شدم از freer استفاده کنم به این شکل www.mydomin.ir/sharj بعد فرر رو نصب کردم درگاه بانک ملت رو بهش ست کردم یک خرید انجام دادم خرید با موفقیت انجام شد پول از حساب کارتم کم شد ولی کد شارژ رو نشون نداد و ارور زیر رو داد : نمایش یافت نشد [نام, نوع, prefix]: article, php, contentViewJSite -> dispatch() @ /home/hgeywmnm/public_html/index.php:42JComponentHelper :: renderComponent() @ /home/hgeywmnm/public_html/includes/application.php:197JComponentHelper :: executeComponent() @ /home/hgeywmnm/public_html/libraries/joomla/application/component/helper.php:351require_once() @ /home/hgeywmnm/public_html/libraries/joomla/application/component/helper.php:383JController -> execute() @ /home/hgeywmnm/public_html/components/com_content/content.php:16ContentController -> display() @ /home/hgeywmnm/public_html/libraries/joomla/application/component/controller.php:761JController -> display() @ /home/hgeywmnm/public_html/components/com_content/controller.php:74JController -> getView() @ /home/hgeywmnm/public_html/libraries/joomla/application/component/controller.php:677JError :: raiseError() @ /home/hgeywmnm/public_html/libraries/joomla/application/component/controller.php:903JError :: raise() @ /home/hgeywmnm/public_html/libraries/joomla/error/error.php:251 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 92 سلام freer یک اسکریپت جدا از جوملا هستش اگه ارور مربوط به اون باشه باید از سایت پشتیبانی افزونه برای رفع این مشکل اقدام کنید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kavpar 5 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلام freer یک اسکریپت جدا از جوملا هستش اگه ارور مربوط به اون باشه باید از سایت پشتیبانی افزونه برای رفع این مشکل اقدام کنید کل ارور های بالا ک فکر کنم مربوط به جوملا هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ------------------------------------------ کل ارور های بالا ک فکر کنم مربوط به جوملا هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: چرا کسی ج نمیده الان که تو مشکلات مطرح کردم ؟؟؟؟؟؟ ویرایش شده مرداد 92 توسط مصطفی صفرعلی پست ها ادغام شدند ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام دوست عزیز ، بله این را گفتم برای آنکه مشکلات را میبایست در انجمن مشکلات مطرح کرد نه درخواستها ! اما همونجا هم خدمتتون عرض کردم که این اسکریپت پشتیبانی خاص خودش رو داره و دیگر ادامه بحث ضرورتی نداشت و آنچه عرض شد یادآوری قوانین تالار بود به نقل از : http://freer.ir/virtual/download.php افزونههاي قرار گرفته در سايت تنها از نظر برنامه نويسي چک شده اند و قرار گرفتن ماژول سايتهاي واسطه پرداخت و اس ام اس در سايت به منزله تاييد آنها نميباشد.در صورت بروز مشکل با هر يک از افزونهها با نويسنده آن تماس بگيريد در لینک فوق نویسنده هر افزونه مشخص میباشد تاپیک بسته شد ! موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : دفاعی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر