chabok 49 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلام و خسته نباشید دوستان بنده در نصب جوملا تو پلسک موندم تو مرحله فرآخونی دیتابیس وقتی روی MySQL میزارم و اطلاعات دیتابیسی که درست کردم رو میدم ارور زیر رو میده ممنون میشم دوستان کمک کنن قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: ناتوان در برقراری ارتباط با دیتابیس: نمی توان با MySQL ارتباط برقرار نمود. ویرایش شده مرداد 92 توسط chabok نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما مطمئن هستید که اطلاعات رو درست وارد می کنید من احساس می کنم اطلاعات رو اشتباه وارد می کنید 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام چنانچه ادمین سرور ، دیتابیسها را در سروری جداگانه نگهداری میکند میبایست به جای عبارت localhost آدرس یا آی پی محلی که دیتابیسها در آنجا نگهداری میشوند را وارد کنید در این مورد میتونید از ادمین سرورتون سوال کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر