borna008 1 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) در قسمت مدیریت جوملا هیچ منویا گزینه ای نمایش داده نمیشودهمه کش ها را پاک کرده امپوشه ادمین و پلاگین های جوملا را نیز جداگانه آپلود و جایگزین کرده امقالب مدیریت را عوض کرده کردم ام اما مشکل حل نشدهاز اساتید خواهشمندم راهنمایی بفرماییدتصویر مشکل به پیوست است... ویرایش شده مرداد 92 توسط مصطفی صفرعلی عنوان تاپیک اصلاح و پستها ادغام شدند ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام آیا سطح دسترسیتون به بخش مدیریت کامل میباشد ؟ تغییری لحاظ کردید که اینطور شد ؟ تغییر در دسترسی یا نصب / حذف افزونه و ...؟ موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : رامین انگوتی و borna008 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
borna008 1 ارسال شده در مرداد 92 با سلام و احتراموالا خیر! یوزر بنده سوپریوزر است و تا قبل از این اتفاق نزدیکترین افزونه ای که نصب کردم rs form بود که پس از نصب به خوبی کار میداد و مشکلی نداشتتغییر خاصی نداده امالان از طریق آدرس بار، کاربران رو هم چک کردم که کاربر ارشد مشکلی ندارهاگه نیاز به یوزر پس جوملا یا سی پنل دارید بفرمایید براتون ارسال کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام اطلاعات ادمین رو برام بفرستید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
borna008 1 ارسال شده در مرداد 92 پاسخ مشکلم و راه حل را یافتم!اگر دوستی به این مشکل برخورده است باکمال میل میتوانم کمک کنم!ممنون از آقای انگوتی عزیز که حداقل پیگیری نمودند.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلام اینجور مشکل ها دلایل مختلفی میتونن داشته باشن به هرحال خوبه که مشکلتون حل شد لطف کنید بیان کنید که مشکل شما به چه روشی حل شد و مشکل دقیقا از کجا بود موفق باشید ویرایش شده مرداد 92 توسط رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر