topmihan 141 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوستان شرمنده اینجا تاپیک زدم آخه بخشی واسه جوملا 3 نبود دارم جوملا 3 رو نصب میکنم درمرحله آخر وقتی کادر تا اواسطش پر میشه یه دفعه دیگه پر نمیشه و همون مرحله میمونه کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 92 با سلام با بسته اصلی جوملا جهانی هم همین مشکل را دارید؟ موفق باشید 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام روی هاست میخواهید نصب کنید یا در حالت لوکال ؟ نسخه php و mysql را بفرمایید چند میباشد موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) با سلام با بسته اصلی جوملا جهانی هم همین مشکل را دارید؟ موفق باشید امتحان نکردم با سلام روی هاست میخواهید نصب کنید یا در حالت لوکال ؟ نسخه php و mysql را بفرمایید چند میباشد موفق و پیروز باشید یا حق روی هاست پی اچ پی = 5.3 مای اس کیو ال = 5.1.58 ویرایش شده مرداد 92 توسط مصطفی صفرعلی پست ها ادغام شدند ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام حداقل نسخه php برای جوملا 3 نسخه 5.3.1 میباشد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kasra.kh 0 ارسال شده در آبان 92 با سلامدوستان منم همین مشکل رو دارم اینم ورژن php و mysql PHP version 5.3.27 MySQL version 5.5.32-cll نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soheil3240 0 ارسال شده در آبان 92 من هم مشکلی شبیه مشکل شما رو داشتم. از نصب اطلاعات نمونه صرفه نظر کنید تا مشکل حل بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر