jafararefi 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوستان.لطفا نگاهی به سایت bahonar-azarshahr.ir بندازین.اگر دقت کنین چند تا بنر لینک دار در سمت چپ نشان داده می شوند.(تماس باما،عضویت پیامکی،و...)می تونین من رو راهنمایی کنین که چه طور این کار رو بکنم؟ممنون می شم اگر مرحله به مرحله توضیح بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام به انجمن تخصصی جوملا ( جومینــــــا ) خوش آمدید برای اینکار کافیه در یک ماژول از نوع html دستی ، تصاویرتون (همون بنرها) رو قرار بدید و بنرها رو به آدرس موردنظرتون لینک کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafararefi 0 ارسال شده در مرداد 92 خیلی ممنون.در صورت امکان مرحله به مرحله وکمی بیشتر توضیح بدهید.چون من مبتدی هستم وفعلا حرفه ای نشده ام.به هرحال خیلی ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما منوی افزونه ها » مدیریت ماژول » جدید » ماژول html دستی باید بنر خود را حالا ممکن است عکس باشد یا کد درون آن ادیتور پایین که قرار دارد قرار بدید سپس باید یک عنوان و یک موقعیت براش قرار بدید و منتشر کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر