hadijoomla 5 ارسال شده در مرداد 92 سلام من توی طراحی قالب مشخص کردم که زیر ماژول هام یه کادر سفید بیفته اما نمی خوام توی موقعیت باتون هام این کادرسفید باشه اینم لینک سایتم fanosi.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما بنده اصلن متوجه نشدم چی شد!!! ولی برای اینکه برای موقعیتی یک استایل تعریف کنید و برای دیگری انتفاقی نیوفتد باید id یا class دایو مربوطه را قبل class بیارید یعنی بشه #div-id .class نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadijoomla 5 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما بنده اصلن متوجه نشدم چی شد!!! ولی برای اینکه برای موقعیتی یک استایل تعریف کنید و برای دیگری انتفاقی نیوفتد باید id یا class دایو مربوطه را قبل class بیارید یعنی بشه #div-id .class نه منظورم این نبود من ستا موقعیت پایین سایتم دارم به نام های button 1 ,button 2, button 3 که هرچیزی بزارم داخلشون یه کادر سفید میزازه پس زمینش می خوام این کادر رو بردام فقط توی همین سه تا موقعیت توی بقیه موقعیت ها باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر