soheil 0 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلام من داشتم از به روز رسانی سایت استفاده میکردم که وسطش قطع شد و این ارور را داد و حالا تمام صفحات این ارور را داره . چیکار کنم ؟ Fatal error: Class 'JDocumenthtml' not found in /home/sanjesh1/public_html/libraries/joomla/document/document.php on line 297 سرچ هم کردم این را گفته بودن : The error message is caused by a missing or corrupted file libraries/joomla/document/html/html.php. The missing class 'JDocumenthtml' is defined on line 28: Code: class JDocumentHTML extends JDocument If the file is missing or corrupted, copy it to the server from the Joomla installation archive for the version you are running - hopefully the latest 1.5.15. من کدی که گفته را کجا اضافه کنم ؟این ماله نسخه 1.5 . من چیکار کنم ؟ کلاسسش فرق داره اصلا چطور مشکل را حل کنم ؟ ویرایش شده مرداد 92 توسط soheil نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام ابتدا بک آپ تهیه کنید سپس بسته کامل جوملا 2.5.11 را از لینک زیر دانلود و روی جوملای فعلی اکسترکت کنید و بدون نصب جوملا پوشه Installation را حذف کنید http://www.joomina.ir/joomla-important-news/472-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-25-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7.html سپس با دانلود بسته بروزرسانی به نسخه 2.5.14 از لینک فوق آن را از طریق نصب از پوشه ، نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مرداد 92 سلام من داشتم از به روز رسانی سایت استفاده میکردم که وسطش قطع شد و این ارور را داد و حالا تمام صفحات این ارور را داره . چیکار کنم ؟ Fatal error: Class 'JDocumenthtml' not found in /home/sanjesh1/public_html/libraries/joomla/document/document.php on line 297 سرچ هم کردم این را گفته بودن : The error message is caused by a missing or corrupted file libraries/joomla/document/html/html.php. The missing class 'JDocumenthtml' is defined on line 28: Code: class JDocumentHTML extends JDocument If the file is missing or corrupted, copy it to the server from the Joomla installation archive for the version you are running - hopefully the latest 1.5.15. من کدی که گفته را کجا اضافه کنم ؟این ماله نسخه 1.5 . من چیکار کنم ؟ کلاسسش فرق داره اصلا چطور مشکل را حل کنم ؟ درود لطفا بفرمائید از نسخه ی چه تیمی استفاده می کنید؟ جوملا 2.5.11 شما جوملای جومینا است؟ از چه طریقی برای بروز رسانی اقدام کردید؟ بروز رسانی خودکار یا دستی؟ اگر دستی بسته ی بروز رسانی را از کجا دانلود کرده اید؟ پاسخ به این موارد ما را در بهینه سازی جوملا فارسی یاری می دهد. ممنون 2 واکنش ها : Saeed_Shamsi و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر