sad 2 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلام من نسخه ی 2 ویرچومارت رو نصب کردم همه جاش رو گشتم ولی پیداش نکردم.دوستان راهنمایی کنند چه جوری میتونم در صفحه ای که میخوام، نمایشش بدم. ویرایش شده مرداد 92 توسط سجاد-مظاهری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما بعد اینکه مجموعه و محصول را وارد کردید از طریق منو می توانید نمایشش بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما بعد اینکه مجموعه و محصول را وارد کردید از طریق منو می توانید نمایشش بدید یعنی چی ازطریق منو نمایشش بدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما سوال شما نشان میده که می خواهید محصولات فروشگاه ساز رو در سایت نمایش بدید خوب منوی منوها » جدید » رو بروی فیلد نام منو روی گزینه انتخاب کلیک کنید و نوع منو مورد نظر را از نوع افزونه انتخاب کنید اگر سوال چیز دیگری است لطفن بیشتر توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) یعنی چی ازطریق منو نمایشش بدم. متشکرم اقای میری الان فهمیدم چی گفتید یعنی داخل منو نوع منورو این کامپوننت بزنم ولی خوب کدوم گزینه ی کامپوننت رو بزنم ویرایش شده مرداد 92 توسط سجاد-مظاهری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما بسته به نیازتون اگر محصول می خواهید یا اگر می خواهید مجموعه ها را به نمایش بذارید کاملن مشخصه کدوم گزینه ها برای ویرچورمارت است عنوانش باید نوشته باشه virtumart یا ویرچورمارت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما بسته به نیازتون اگر محصول می خواهید یا اگر می خواهید مجموعه ها را به نمایش بذارید کاملن مشخصه کدوم گزینه ها برای ویرچورمارت است عنوانش باید نوشته باشه virtumart یا ویرچورمارت من میخوام لیستی از محصولاتم رو در ااون صفحه به نمایش بذارم با قابلیت خرید گزینه هایی که برایمن میاد این هاست VirtueMart Shopping Cart VirtueMart Categories Layout VirtueMart Category Layout VirtueMart Manufacturer Default Layout VirtueMart Manufacturer Details Layout VirtueMart List Orders VirtueMart Product Details Layout VirtueMart Account Maintenance COM_VIRTUEMART_USER_EDITADDRESS_VIEW_DEFAULT_TITLE COM_VIRTUEMART_VENDOR_VIEW_CONTACT_TITLE COM_VIRTUEMART_VENDOR_VIEW_DEFAULT_TITLE COM_VIRTUEMART_VENDOR_VIEW_DETAILS_TITLE COM_VIRTUEMART_VENDOR_VIEW_TOS_TITLE VirtueMart Default Layout ولی نمیدونم کدوم رو باید انتخاب کنم که تصویر محصولات با قیمت وتوضیحات مختصرش رو نشون بده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در مرداد 92 دوستان کمک کنند،الان فهمیدم چه جوری نمایشش بدم اما تمام فیلدهاش مثل قیمت و توضیحات و.... به انگلیسی میاد(من از نسخه ی ترجمه ی اقای موسوی استفاده میکنم)نسخه ی جومیناروهم موقعی که میخوام نصبش کنم میزنه : یک خطا در بارگذاری فایل به سرور رخ داده است ناتوان در یافتن بسته نصبی چه کار باید بکنم لطفا سریع کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما پیشنهاد می کنم از نسخه ای که جومینا منتشر کرده استفاده کنید برای خطایی که می دهد تنظیمات ftp را چک کنید سط دسترسی پوشه های log و tmp را در فایل configuration.php برسی کنید مشکلی نداشته باشد سطح دسترسی این دو پوشه هم برسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما پیشنهاد می کنم از نسخه ای که جومینا منتشر کرده استفاده کنید برای خطایی که می دهد تنظیمات ftp را چک کنید سط دسترسی پوشه های log و tmp را در فایل configuration.php برسی کنید مشکلی نداشته باشد سطح دسترسی این دو پوشه هم برسی کنید میشه بیشتر توضیح بدید برای این خطا باید چیکاربکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما بارها توضیح داده شده شما متن خطا را جستجو کنید کلی تاپیک مرتبط پیدا می کنید! اینجوری خیلی خیلی زودتر کارتون راه می افتد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر