fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 92 سلامدوستان من می خواهم برای سایتم از افکت های تصویری استفاده کنممثل سایت زیرسایتمی دانم باید سی اس اس بلد باشم که نیستم ، ممنون می شوم راهنمائی بفرمائید این مدت دوستان خیلی راهنمائی ام کردند واقعا از همه اساتید تشکر می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما بفرمایید : http://www.joomina.ir/joomla-farsi-content-design/614-css3-effect.html 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 92 ممنون عکس زیر را مشاهده بفرمائید قسمت مراقبت از پوست مشتری گفته می خواهد آن قسمت این طوری نمایش داده شود هر کاری کردم نتوانستم آن طوری درست کنم یا حداقل شبیه به این درست کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما پلاگینی که معرفی کردم مختص جلوه های ویژه عکس می باشد اسکرین شاتی هم که نشان دادید برای بنده واضح نیست که به چه شکلی می باشد!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 92 http://1127.khanesalamat.ir/ در سایت بالا منو Attend را کلیک کنید منو یکی مانده به آخر می خواهم وقتی رویش کلیک شد شبیه آن عکس بشود قسمت مراقبت از پوست می خواهم نمایش عکس ها و چینششان مثل آن بشود و یک نوع افکتی هم قرار می گیرد مثل همان چیزی که در تایپیک اول نشان دادم بشود تا 70 یا 80 درصد هم شبیه بشود خیلی خوب است هر کاری کردم نشد تو نوع افکت الان بحثم نیست الان مصئله در نوع چینش عکس ها است مثلاً این تایپیک را ببینید http://forum.joomina.ir/topic/19571-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D9%81%DA%A9%D8%AA-%D9%88-%D9%87%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-25/ اگر بشود افکت شبیه این بشود خوب می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما متاسفانه روی منو کلیک می شود فقط اسکرول خورده وسط صفحه هدایت می شویم و عکسی مشخص نیست ولی اگر درست متوجه شده باشم یا باید از همین ماژول ها استفاده بشه یا باید براتون پلاگین نوشته بشه موفق باشید 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 92 بله درسته وقتی کلیک می شود وسط صفحه را نشان می دهد می خواهم وسط صفحه آن مثل آن عکسی که نشان دادم بشود من برای نمایش مشکل ندارم ولی چه جوری بتوانم چینش عکس ها را درست کنم که مثل آن عکس من بشود اگر دقت کرده باشید در عکسی که من نمایش دادم کمی چینش نامرتب است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) الان روی منوی Speakers کلیک کنید عکس ها را قرار دادم می خواهم مثل دمو بشود یعنی مثل این می خواهم عکس ها به به بالای نقطه سبز برسد و از پائین هم فاصله اش کم بشود روی هر عکس هم که می رویم یک افکتی داشته باشد خیلی زیاد تلاش کردم اما نتوانستم نوع افکت انچنان هم مهم نیستولی نوع چینش عکس تا حدودی مهم است برایم می خواهم چیزی شبیه به این بشود یعنی عکس ها بالاتر بیایند تا اول کادر سبز قرار بگیرند از پائی هم ارتفاعشان کم بشود ویرایش شده مرداد 92 توسط fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما یا می توانید که بصورت دستی این کار را بکنید یعنی بصورتی که به position عکس ها یک موقعیت relative بدید یا از یک استلاید شو استفاده کنید من قبلن یک اسلایدشو دیدم که عکس ها رو دقیقن همین طور درهم نشون می داد در جوملا جهانی بگردید خواهید یافت 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) یا می توانید که بصورت دستی این کار را بکنید یعنی بصورتی که به position عکس ها یک موقعیت relative بدید یعنی چطوری ؟ من بلد نیستم ( من تازه می خواهم تو کلاس های طراحی قالب آقای تهرانی شرکت کنم) به خاطر همین بلد نیستم واقعا شرمنده می توانید کمکم کنید با تشکر اسلاید شو؟ ویرایش شده مرداد 92 توسط fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در مرداد 92 با سلام اگر منظور شما تصاویر نرسیده به انتهای سایت هست که با رفتن موس روشون دکمه ادامه مطلب روشون نمایان میشه افزونه دقیقش موجوده... 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 92 سلام سایت را الان کمی تغییرات دادم http://1127.khanesalamat.ir/ منوی مراقبت از پوست را کلیک کنید آن را می گویم که می خواهم اینطوری شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام خب این تصویری رو که میخواهید روی عکس قرار بگیره شدنی هست ولی به قیمت عدم نمایش تصاویرتون پس زمینه ای که برای تصویر قرار دادید بیش از حد بزرگ میباشد و با این شرایط نمیشه کاری کرد تصویرتون باید در همون اندازه ای که قابل رویت هست باشد تا بشه یه کاری کرد templates/rt_entropy/images/style1/featurepanel/feature-bg11.png موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 92 ممنون می شود بیشتر توضیح بدهید که باید چه کنم؟ چون در صورت آن بک گراند سفید باید باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام در خط 185 مسیر templates/rt_entropy/css/style1.css کد زیر وجود دارد #rt-feature-panel { background: url("../images/style1/featurepanel/feature-bg11.png") repeat scroll 50% 0 #93D1BE;} با تغییر آن بصورت زیر بکگراند سفید میشود #rt-feature-panel { background: #FFFFFF;} در خط 191 کد زیر قرار دارد #rt-feature-panel-accent.featurepanel-divider-divider1 { background: url("../images/style1/featurepanel/feature-accent.png") repeat-x scroll 50% 0 transparent;} تصویرتون رو که ویرایش کردید آن را در مسیری که در کد بالا میبینید قرار بدید . البته مقدار repeat-x را به no-repeat تغییر بدید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر