aminweb 26 ارسال شده در بهمن 89 با سلام،دوستان من کامپوننت خبرخوان حرفه ای جومینا را دانلود کردم و تو تنظیماتش هم لینک rss سایت موده نظرو دادم اما نمیدونم چطوری به نمایش در بیارمش!!!!!البته میخوام مطالب را در داخل یه ماژول مثلا gk_news_highlighter به نمایش در بیارم.لطفا راهنماییم کنین...با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در بهمن 89 کسی نیست راهنماییم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 دوست من لطفا از ارسال اسپم خوداری کنید!!! فقط کافیست ماژول رو فعال کرده و در موقعیت مورد نظر منتشر کنید!!! ماژول قبلی در آن موقعیت را غیر فعال کنید کنید و در صورتی که در نمایش مشکلی بود و به اندازه مناسب نمایش داده نمیشد باید در فایل سی اس اس سایز اون موقعیت رو ویرایش کنید!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در بهمن 89 با سلام،دوستان من کامپوننت خبرخوان حرفه ای جومینا را دانلود کردم و تو تنظیماتش هم لینک rss سایت موده نظرو دادم اما نمیدونم چطوری به نمایش در بیارمش!!!!!البته میخوام مطالب را در داخل یه ماژول مثلا gk_news_highlighter به نمایش در بیارم.لطفا راهنماییم کنین...با تشکر سلام بايد يك منو بسازيد و به كامپوننت ارجاعش بديد. مطالب اين كامپوننت داخل ماژول gk_news_highlighter نمياد. :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در بهمن 89 کسی کامپوننت یا ماژولی در این مورد (rss reader) سراغ نداره که بشه مطالبش را در یه ماژول اسکرول خبری همچون gk_news_highlighter بشه به نمایش در آورد؟؟!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز پیشنهاد میکنم ابتدا با افزونه هایی که rss رو ذخیره میکنن استفاده کن و مطالب رو در یک مجموعه ذخیره و بعد با ماژول gk_news_highlighter آنها رو نمایش بده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در بهمن 89 مرسی مهدی جان اما افزونه ای میخوام که خودکار باشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز افزونه ذخیره rss هم اتوماتیک هر پنج دقیقه ( با تنظیم خودتون) rss سایتی که وارد کردید رو چک میکنه و مطالب جدید رو داخل مجموعه ای که مشخص کرده اید ذخیره میکنه ماژول gk_news_highlighter رو هم تنظیم کنید که از اون مجموعه مطالبش رو بگیره موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در بهمن 89 مرسی پس میشه لینک ماژولی که این کارو بکنه را بدین... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در بهمن 89 کسی اینجور افزونه سراغ نداره؟؟؟لطفا راهنمایی کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m_sol_ir 0 ارسال شده در شهریور 90 دوست من لطفا از ارسال اسپم خوداری کنید!!! فقط کافیست ماژول رو فعال کرده و در موقعیت مورد نظر منتشر کنید!!! ماژول قبلی در آن موقعیت را غیر فعال کنید کنید و در صورتی که در نمایش مشکلی بود و به اندازه مناسب نمایش داده نمیشد باید در فایل سی اس اس سایز اون موقعیت رو ویرایش کنید!!! سلام .پس از نصب در قسمت کامپوننت منو خبر خوان حرفهای حومینا اضافه می شه و تنظیماتش رو هم انجام میدم ولی در قسمت ماژولها چیزی اضافه نمیشه که فعالش کنم .لطفا راهنمائی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام من این افزونه رو تست نکردم ولی معمولا برای کامپوننت ها شما باید در منوی سایت لینک ایجاد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ata_v08 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 در توضیحات این کامپوننت آمده که علاوه بر توضیحات مطلب عکس اخبار و مطالب هم میاره، اما پس از نصب فقط نوشته ها رو میاره و خبری از عکس نیست. در تنظیماتشم جایی برای این قضیه ندیدم. چطور میشه عکس رو همراه با نوشته های هر مطلب به نمایش درآورد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ata_v08 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 اگر عکس نیاره پس فرقی با خبر خوان پیش فرض نداره و کلمه حرفه ای باید برداشته بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر