jarmani 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام من یه سایت معرفی محصول دارم که سئو روش کار شده وقتی توی گوگل به عنوان مثال شیر توپی فولادی سرچ میشه گوگل این لینکو به من نشون میده شیرتوپی فولادی در صورتی که مشتری از من میخواد این لینک نشون داده بشه شیر توپی ایا راهی هست که این درست بشه از گالری فوکا استفاده کردم ممنون میشم از اساتید که راهنماییم کنند مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 92 با سلام فکر کنم که بايد در کلمات کليدي سايت يا مطلب يا عکس مورد نظرتون بايد کلمه "فولادي" رو حذف کنيد و يه چند وقتي منتظر بمانيد تا گوگل ايندکس کنه تا درست بشه. اگر هم نخواستيد که منتظربمونيد از وب مستر لينک مورد نظر را خذف کنيد تا گوگل دوباره با اطلاعات جديد ايندکس کنه موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jarmani 0 ارسال شده در مرداد 92 با سلام فکر کنم که بايد در کلمات کليدي سايت يا مطلب يا عکس مورد نظرتون بايد کلمه "فولادي" رو حذف کنيد و يه چند وقتي منتظر بمانيد تا گوگل ايندکس کنه تا درست بشه. اگر هم نخواستيد که منتظربمونيد از وب مستر لينک مورد نظر را خذف کنيد تا گوگل دوباره با اطلاعات جديد ايندکس کنه مرسی از راهنماییت فرهاد جان ولی من میخوام لینک بشه به همون صفحه که بالا توضیح دادم مشتری گفته باید اینطوری بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر