farokh110 5 ارسال شده در مرداد 92 سلام قالبی انگلیسی ست که مطالب محتوا و مابقی ماژول ها رو درست کردم و به خوبی راست چین نشون می ده ولی با کامپوننت کی 2 مشکل دارم. و مطالب این کامپوننت رو چپ چین نشون میده. اگر بخوام کل بادی رو در فایل تمپلت راست چین نکنم و فقط بخوام روی کی 2 کار کنم و اون رو راست چین کنم کجا باید کد مربوطه دیرکشن رو وارد کنم؟ فونت تایتیل و متن کی 2 از کجا تنظیم میشه؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در مرداد 92 سلام قالبی انگلیسی ست که مطالب محتوا و مابقی ماژول ها رو درست کردم و به خوبی راست چین نشون می ده ولی با کامپوننت کی 2 مشکل دارم. و مطالب این کامپوننت رو چپ چین نشون میده. اگر بخوام کل بادی رو در فایل تمپلت راست چین نکنم و فقط بخوام روی کی 2 کار کنم و اون رو راست چین کنم کجا باید کد مربوطه دیرکشن رو وارد کنم؟ فونت تایتیل و متن کی 2 از کجا تنظیم میشه؟ با تشکر راست چین کردم فقط فونت تایتل و دیگر موارد رو چه جوری تغییر بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام آدرس سایت ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در مرداد 92 با سلام آدرس سایت ؟ موفق و پیروز باشید یا حق سلام لوکاله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام در اینصورت نمیشه راهنمایی کرد چون کدها باید بر اساس وضعیت قالبتون ارزیابی بشه اگر دسترسی به هاست ندارید میتونید از هاست رایگان استفاده کنید و آدرس را قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : farokh110 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در مرداد 92 گشتم پیدا کردم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esagraphic 0 ارسال شده در آبان 92 گشتم پیدا کردم ممنون حالا منم همین مشکل را دارم فونت سایت درست است ولی میخوام فونت مطالب K2 را عوض کنم حالا یک فونت خراب دارد چیجوری اینو تبدیل کنم ممنون میشوم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر