fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوستان سایت برای مشتری من است با چورنو فروم فرم ساخته ولی فایل پیوستی به ایمیلش ارسال نمی شودبا برزینگ فروم هم اصلا دکمه ارسال کار نمی کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما ببخشید متوجه این کلمه نشدم = "با چورنو فروم" من خیلی با بریزینگ کار نکردم ولی با rsform میشه هر چیزی رو به ایمیل فرستاد عکس رو نمیدونم ولی باید بفرسته و نباید مشکلی باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 92 ولا من هم دفعه اول که اسم این فرم ساز را شنیدم هر کاری می کنم ارسال نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما یعنی عکس یا شی پیوست شده ارسال نمی شود؟ دیگه مشکلی نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 ولا من هم دفعه اول که اسم این فرم ساز را شنیدم هر کاری می کنم ارسال نمیشه با سلام نام درست این فرمساز ، کرونوفرم میباشد و جزء نسل اول فرمسازهاست آخرین نسخه این افزونه رو از سایت سازنده دانلود و نصب کنید ببینید باز هم مشکلی داره یا نه موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : fcmatoo و رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر