yasser360 1 ارسال شده در بهمن 89 سلام.وقتی می خوام کامپوننت یا قالب نصب کنم با ارور زیر مواجه میشم.قابل به ذکره که کامپوننت سازگار با نسخه 1.6 هست واز اینجا گرفتمش.کلا فوکا نسخه 1.6 کامپوننت هاشو دادم.پریمیشن tmp رو هم 777 کردم.حتا پریمیشن همه فایل ها وفولدرها رو ولی بازم مشکل دارم.ممنون JFile: :write(/home/drabbasi/public_html/tmp/install_4d3d62a0c0016/assets/images/bg-install.png): fopen(/home/drabbasi/public_html/tmp/install_4d3d62a0c0016/assets/images/bg-install.png) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied Unable to write entry تنظیمات ftp هم درسته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوست عزیز به انجمن جومینا خوش اومدی برای این مطلب شما در موضوع بحث شده موفق باشید http://forum.joomina.ir/thread-1886.html?highlight=%D9%81%D9%88%DA%A9%D8%A7 نکته: جستجو اولین راه برای سریع رسیدن به جواب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zabih2011 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام من كامپوننت فروش هاستينگ را از سايت شما دانلود كردم و سعي كردم بر اساس راهنمايي گفته شده نصب كنم اما روي جوملا 6.1 نصب نميشه وپيام زير رو ميده JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file سعي كردم بصورت دستي هم نصب كنم اما نصب نشد در ضمن دوقايل com_webhosting.xml و config.xml هم موجود است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز این الحاق مختص نسخه 1.5 جوملاست و در جوملا 1.6 جواب نمی دهد...! پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر