MSH 30 ارسال شده در مرداد 92 سلام مطالب را قبلا ایجاد کردم با استفاده از گزینه زباله آن ها را حذف کردم حالا که میخوام مطلب با همان نام ایجاد کنم خطا زیر را می دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام شما باید مطالب رو از سطل زباله هم حذف کنید بعد، برای اینکار برید به قسمت مطالب زباله شده و خالی کردن سطل زباله را بزنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در مرداد 92 سلام شما باید مطالب رو از سطل زباله هم حذف کنید بعد، برای اینکار برید به قسمت مطالب زباله شده و خالی کردن سطل زباله را بزنید در جوملا مطلب زباله شده یا زباله دان منو آن وجود ندارد؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 در قسمت مدیریت مطلب، انتخاب وضعیت رو روی 'زباله شده' قرار بدین بعد موارد رو انتخاب کنید و دکمه پاکسازی سطل رباله رو انتخاب کنید 1 واکنش ها : MSH نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر