ice man 4 ارسال شده در مرداد 92 با سلام خدمت دوستان دوستان، وقتی به بخش کاربری جوملا میرم بهم صفحه ی 404 رو نشون میده آخرین تغییری که ایجاد کردم یک آیکن جدید رو جایگزین آیکنی که توی قسمت عنوان مرورگر نمایش میده کردم اما بعد از اون هم باز میتونستم به صفحه ی کاربری سایت برم و با این ارور روبرو نبودم واقعا نمی دونم چه اتفاقی افتاد که الان با این ارور روبرو هستم جداگانه یه بار دیگه جوملا رو نصب کردم و بدون این ارور وارد بخش کاربری شدم اما روی این جوملایی که الان روی سیستمم دارم کلی کار کردم نمی خوام این سایتی که تا اینجا آوردم بالا رو از دست بدم از شما دوستان عزیز خواهش می کنم راهنماییم کنید با تشکر... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام تغییر Favicon نمیتونه مشکلی تا این حد ایجاد کنه باید مشکل از جای دیگری باشه خطای 404 یعنی اینکه صفحه موردنظرتون وجود نداره ممکنه مثلا" مجموعه ای را به منویی تخصیص داده باشید و حال آن مجموعه را حذف کرده باشید یا مثلا" یک منو از نوع نمایش یک مطلب ایجاد کرده بودید و حال مطلب مربوطه را حذف کردید باید با توجه به منوتون بررسی کنید ببینید در منو چه چیزی تنظیم کرده بودید که الان قادر به نمایش محتوای لازم نیست البته تغییر نادرست در سئو هم میتونه عاملی برای ایجاد صفحات 404 بشه موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : رامین انگوتی و ice man نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ice man 4 ارسال شده در مرداد 92 آقا ممنون لطف کردید! درست شد منوی صفحه ی اصلی سایت یک منو از نوع یک مطلب خاص بود که بهش مطلبی نداده بودم واقعا ممنونم 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر