amara 21 ارسال شده در مرداد 92 سلام وقتي كه جوملاي سايت را به روزرساني كردم اين خطا را ميده Fatal error: Cannot redeclare class JDatabaseInterface in /home/joomlaf1/public_html/libraries/joomla/database/driver.php on line 19 ميشه بگيد مشكل از چي هست يا اين آدرس كه داده چيكار بايد كرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام به کدوم نسخه بروزرسانی کردین؟ آخرین نسخه جوملای جومینا که بدون مشکل اجرا میشه شما یکبار دیگه به دقت بروزرسانی رو انجام بدین و اطلاع بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در مرداد 92 سلام به کدوم نسخه بروزرسانی کردین؟ آخرین نسخه جوملای جومینا که بدون مشکل اجرا میشه شما یکبار دیگه به دقت بروزرسانی رو انجام بدین و اطلاع بدین سلام خير به يك نسخه كه بعد از براي جومينا صادر شده يعني 2.5.14 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در مرداد 92 سلام خير به يك نسخه كه بعد از براي جومينا صادر شده يعني 2.5.14 الان براي جومينا را كه هم اكسترا كردم روي هاست بازم همون خطا را ميده وارد مديريت هم نميشه كه از اون طريق به روز رساني كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در مرداد 92 اين كدهايي كه قبل و بعد از خطايي كه ميده هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام جالبه، اصلا در مسیر libraries/joomla/database/ جوملا فایلی با نام driver.php وجود نداره برای من به هرحال خطا اینه که این کلاس یکبار تعریف شده و اینجا دوباره میخوایین تعریف کنید و نمیشه خطا میگیره، شما کل فایل رو ضمیمه کنید تا نگاه کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در مرداد 92 سلام تشكر فايل را از لينك زير دريافت كنيد وقتي هم فايل را كلا پاك ميكنم نميشه http://hostr.co/6aI6ioG8KwO1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام فایلی که ضمیمه کردم رو بذارید و تست کنید یک بار هم فایل مورد نظر رو باز کنید و هرچی داخلش هست رو پاک کنید در هر مورد ببینید با چه خطاهایی مواجه میشید، اطلاع بدین driver.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در مرداد 92 الان اين خطا را ميده Fatal error: Cannot redeclare non static JDatabase::$dbMinimum as static JDatabaseDriver::$dbMinimum in /home/joomlaf1/public_html/libraries/joomla/database/driver.php on line 31 خط 31 را كه پاك ميكني اينو ميده Parse error: syntax error, unexpected T_PRIVATE in /home/joomlaf1/public_html/libraries/joomla/database/driver.php on line 39 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 با خالی کردن فایل تست کردین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در مرداد 92 39 را كه پاك ميكنم ميره روي 47 بعد از اون ميره روي كل فايل را كه خالي ميكنيم صفحه اصلي سايت خطاي 500 ميده و مديريت صفحه اي كه دسترسي را وارد ميكنيم ميادش و بعد از وارد كردن يوزر و پسورد اين خطا را ميده Fatal error: Call to undefined method JHtml::getJSObject() in /home/joomlaf1/public_html/libraries/cms/html/sliders.php on line 111 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام هسته جوملایی که استفاده میکنید مشکل داره دوست من، این خطاها برای جوملا نیست! توصیه ی من اینه اگرخطاها رفع نشد هسته خود را عوض کنید و اطلاعات خودتون رو منتقل کنید به هسته ی جوملای جدید موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در مرداد 92 سلام من جوملاي انگليسي را هم كه روي هاست اكسترا كردم و اينستل را پاك كردم هيچ فرقي نكرد من الان بعد از دامين هر چي ميزنم يه آدرسي كه اصلا وجود نداره بازم همين خطا را ميدهچرا اينجوري هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام دوست عزیز ، جناب انگوتی که فرمودند چیکار کنید توصیه ی من اینه اگرخطاها رفع نشد هسته خود را عوض کنید و اطلاعات خودتون رو منتقل کنید به هسته ی جوملای جدید این یعنی اینکه یک جوملای جدید نصب کنید و اطلاعاتتون رو کم کم به جوملای جدید انتقال بدید بحثی از اکسترکت مطرح نشد موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در مرداد 92 سلام خوب اينجوري لينكهايي كه تو گوگل هست همه خراب ميشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام خیر همچین اتفاقی رخ نمیده به این دلیل که شما دارید همون اطلاعاتی رو که در جوملای قبلی دارید همون رو هم عینا" به جوملای جدید منتقل میکنید این وسط فقط هسته جوملاتون بهینه میشه اگر هم مشکلی پیش بیاد گوگل خودش بعد از مدتی لینکها رو تصحیح میکنه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در مرداد 92 سلام من اصلا نميتونم وارد مديريت هم بشم كه بخوام مطالب را كپي كنم و به يه جوملا ديگه منتقلش كنم از مدير سرور بكاپ يك هفته قبل را گرفتم ولي بازم همينجوري هست هيچ فرقي نكرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام از مدیریت که نمیشه مطالب رو کپی کرد اطلاعات رو باید از پایگاه داده استخراج کنید، اینطور که به نظر میرسه دانش کافی برای این کار رو ندارید و باید از یک فردی کمک بگیرید، چون روال انتقال اطلاعات هم کمی زمان بره هم پیچیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در مرداد 92 سلام خوب يكم راهنمايي كنيد چطوري انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در مرداد 92 سلام كسي نيست يه راهنمايي كنه كه چطوري اين كارو انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مرداد 92 درود از ارسال اسپم پرهیز کنید. تحمل کنید تا به سوال شما پاسخ داده شود. برای استخراج و تزریق دیتابیس قبلا صحبت شده جمله ی بکاپ از پایگاه داده را جستجو کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در مرداد 92 سلام الان داره اين خطا را ميده JHtmlBehavior: :mootools پشتیبانی نمی شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در مرداد 92 سلام مديريت را هر جور بود باز كردم ولي فايلها درست نمايش نميده و صفحه اصلي هم ارور 500 و اين را نمايش ميده JHtmlBehavior: :mootools پشتیبانی نمی شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام هر چند بارها راجع به خطای 500 بحث شده اما همچنان توصیه میکنیم بهترین مرجع برای رفع این خطا در شرایط فعلیتون بررسی فایل لاگ ارورها میباشد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر