natanaeil 1 ارسال شده در مرداد 92 سلام یه مشکل بزرگ دارم روی سایتم هر نوع ماژول لاگینی که میزارم اصلا کار نمیکنن ... نه ثبت نام نه ورود کاربران هر راهی که بگید امتحان کردم و لاگین های مختلفی هم گذاشتم اما .... میشه لطفا شما راهنماییم کنید؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما امکان توضیح بیشتر هست؟ خطایی .. ؟ واکنشی ..؟ دمو از سایت ..؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
natanaeil 1 ارسال شده در مرداد 92 لاگین هایی مثل موارد زیر رو نصب کردم BT login7eghlimsepahanmod_poplogin_j25Joomino.irmod_loginregister_J2.5_0.2و ...اما هیچکدومشون درست کار نمیکنن ...گفتم شاید مشکل از قالب باشه، قالبم جی آسمونی هستشآدرس سایتhttp://www.gilan-ts.irتاحالا خیلی موارد رو امتحان کردم خیلی هم کمک گرفتم اما نشد که نشدگفتن شاید ماژول ها با هم تداخل دارندالان یه سایت دیگه با جوملا دارم میزنمقالب رو نصب کردم خواستم قبل از اینکه ماژولی دیگری نصب کنم ، اومدم لاگین خود قالب رو تست کردم اما نه ثبت نام میکنه نه ورودش کار میکنهلاگین های دیگه رو نصب کردم بازم هیچکدوم کار نمیکننالان باید چیکارکنم؟؟؟؟ یعنی هیچ لاگینی نیست که روی قالب های جوملا درست و بدون دردسر کار کنه؟؟؟؟؟من خیلی وقته درگیر این مشکلملطفا و خواهشا یه راه حلی پیدا کنید قالب این سایت جدیدم هم shaper simplicity هستشوقتی روی ورود یا ثبت نام کلیک میکنم چنین اروری میده Fatal error: Class 'ContentHelperRoute' not found in /home3/gtsir/public_html/modules/mod_archive/helper.php on line 58 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام نسخه جوملایی که استفاده میکنید دقیقا" چند میباشد ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
natanaeil 1 ارسال شده در مرداد 92 سلام جوملا 2.5.9 با نسخه به روز رسانی جوملا 2.5.13 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام ماژولهایی که از نوع mod_archive ایجاد کردید را غیرفعال کنید ببینید مشکل برطرف میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر