samajoon 0 ارسال شده در مرداد 92 دوستان چطوری باید کش هاست رو خالی کرد ؟ هر وقت عکسی رو آپلود می کنم باز همون عکس پیش فرض قالب رو نشون میده راه دیگه ای هم به جز خالی کردن کش هاست هست ؟ اینکار توصیه میشه؟؟ نمی خوام یکی دو روز صبر کنم که خودش پاک بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در مرداد 92 من فکر میکنم مشکل بر میگرده به مرورگر شما نه هاست کش مرورگر رو خالی و تست کنید CTRL+SHIFT+DELET ==>>CLEAR NOW و سپس CTRL+F5 روی صفحه سایت رفرش شد ببینید چه طور میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samajoon 0 ارسال شده در مرداد 92 مرسی یه عکس درست شد فکر کنم باید واسه هر عکس این کارو بکنم !سپاسگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام اگر قالبتون تنظیمی مستقل برای کش کردن دارد آن را غیرفعال کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : leksoz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر