Abdolah 0 ارسال شده در بهمن 89 سلام من رو دانلود کردم Frontpage SlideShow و حالا نمی خوام تو یکی از موقعیت هایی که قالبم داره بذارم بلکه میخوام تو یک ارسال که اون ارسال همیشه تو صدر و بالای صفحه اصلی هست بذارمش میشه راهنمایی کنید من طریقه استفاده کامپوننت تو ارسال مطلب رو نمیدونم ممنون یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 برای قرار دادن ماژول در مطلب از افزونه های درج ماژول در محتوا استفاده کنید که در انجمن هم توسط من و دیگر دوستان معرفی شده.برای قرار دادن یک مطلب همیشه در بالا هم در سایت قبلا بحث شده و جستجو کنید. نمونه های معرفی شده درج ماژول در مطلب از سایتی که معرفی شده میتوانید درج ماژول در مطلب رو دانلود کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در بهمن 89 سلام این یکی از بهترین هاشه که تو جومینا منتشر شده (کاملا فارسی و ساده) توضیحاتش رو بخونید: http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=65&Itemid= نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر