mortaza_max 57 ارسال شده در مرداد 92 من برا سایتم یه صفحه اینترو درست کردم و الان میخام یه فرم ورود هم بهش بذارم یعنی کاربر مستقیم بتونه از صفحه اینترو وارد پنل کاربریش بشه. چطور میتونم فرم ورود اینترو رو با فرم ورود جوملا هماهنگ کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما علاوه بر طراحی فرم ورود باید برای قسمت کاربران کد php بنویسید که به جوملا متصل باشه به php تسلط دارید؟ 1 واکنش ها : mortaza_max نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام به غیر از راه آقا محمدعزیز میتونید فریمورک جوملا رو تو صفحه اینتروتون لود کنید، بعد با استفاده از کد ماژول لاگین رو لود کنید و دیگه نیازی به نوشتن ماژول ورود جدبد نباشه کمی پیچیده است و با گفتن نمیشه، اگر دمو داشته باشین و آدرس صفحه اینتروتون و آدرس جوملاتون رو داشته باشم میتونم کدش رو هم بنویسم خودتون تونستید به ترتیبی که گفتم عمل کنید چه بهتر، موفق باشید 2 واکنش ها : mortaza_max و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر