mostafa_042 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام من می خوام یک فرم با آر اس فرم بسازم و محاسبه مبلغ داشته باشه، به این صورت که وقتی ، کاربر یک سری فیلد مشخص رو انتخاب کرد ، مبلغ نمایش داده بشه ، وقتی از multiple product و total برای محاسبه استفاده می کنم ، باید مبلغ را هم کنار محصول بنویسم ، اما من نمی خوام به این صورت باشه ، فقط می خوام محصول نمایش داده بشه ، اما محاسبه انجام بشه ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما به نظرم در محاسبه مشکل ندارید درسته؟ فقط قیمت کنار محصول باشه؟ یعنی کاربر محصول رو از فرم انتخاب کنه و در خروجی کنار عکس محصول قیمتش هم نمایش داده بشه؟ اگر بیشتر توضیح بدید حدالامکان با عکس و اسکرین شات 1 واکنش ها : mostafa_042 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafa_042 0 ارسال شده در مرداد 92 من الان برای اینکه محاسبه رو انجام بدم ، قیمت رو کنار محصول می نویسم تو قسمت multiple product تا total محاسبه رو انجام بده.(پیوست 1) اما من می خوام به این صورت باشه که ، محصول نمایش داده بشه توی فرم ، اما قیمت کنار محصول نباشه. در واقع هر فیلد یک قیمت خاص داشته باشه ، اما کاربر قیمت رو نبینه و مخفی باشه. فقط آخر فرم مبلغ کل رو نمایش بده (پیوست 2) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafa_042 0 ارسال شده در مرداد 92 کسی نیست یک راهنمایی کوچیک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر