رفتن به مطلب
computer_prospect

فارسی نشدن تاریخ میلادی

پست های پیشنهاد شده

سلام به همه مهربانان :

آقا در سایت قسمتی که تاریخ وجود دارد هر کاری کردم این تاریخ میلادی فارسی نمیشه فقط روز آن فارسی هست که مثلا می نویسه دوشنبه اما بقیه تاریخ به صورت میلادی و انگلیسی هست چگونه باید فارسیش کنم ؟

من تاریخ خود سایت رو می گما نه افزونه دیگر .

منتظر راهنمایی شما دوستان هستم .

پیشاپیش سپاسگزارم .

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا ستار لطفا سخت نگیرید . آخرین نسخه جومینا . منظورم از 1.5 این بود که 1.6 نیست نه اینکه جومینا 1.5 . متوجه شدید ؟

نسخش اینه حالا دیگه نمی دونم : 1.5.21

خب حالا نسخه این هست من باید چه کنم شما واسه یکی از نسخه ها لطفا راهنمایی کنید من بقیه نسخه ها رو جستجو می کنم ببینم چیکار کنم .

یا علی .

پیشاپیش ممنون .

لینک به ارسال

دوست عزیز از اگر از جوملای 1.6 می خواهید استفاده کنید به جوملای 1.6 جومینا آپدیت کنید.

اگر جوملای 1.5 می خواهید استفاده کنید از آپدیت جوملا 1.5.21 به 1.5.22 استفاده کنید می تونید این آپدیت را از سایت مامبولرن بگیرید و یا سایت جوملا . آی آر

موفق باشید

لینک به ارسال

تشکر آقای رضایی ولی به خدا مشکل من مهاجرت به یک نسخه بالاتر نبودها . این کارارو قبلا بزرگانی مثل شما فرمودن و ما یادگرفتیم الانم به دیگران یاد می دیم . من تاریخ سایتم فقط روزش فارسی هست می خوام ماه سال اون هم فارسی بشه میلادی نشون میده . همین .

پیشاپیش سپاسگزارم .

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...