omid_red_19 3 ارسال شده در مرداد 92 من میخوام یه سیستمی راه بندازم مثلا حدود 100 تا یوزر پسورد آماده بکنم و فرد بعد از پرداخت آنلاین بتونه یوزر پسورد رو ببینه در ضمن اینکه وقتی یک نفر این رو دید دیگه نمایش داده نشه در واقع هر یوزر پسورد رو به یک نفر اختصاص بده...میشه راهنمایی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام میتونید از اسکریپت رایگان virtual freer استفاده کنید http://freer.ir/virtual موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : omid_red_19 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_red_19 3 ارسال شده در مرداد 92 این اسکریپت از لحاظ گرافیکی یک مقدار نسبت به فروشگاه ساز ها ضعیفتره آیا با فروشگاه ساز نمیشه این کار رو پیاده کرد? نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام اینی که میگم من خودم امتحان نکردم ولی توی جومشاپینگ وقتی میخواهید یک محصولی رو تعریف کنید در سربرگ جزئیات یک فیلدی داره که موجودی در انبار رو میتونید تنظیم کنید اگر همین باشه احتمالا" کارتون راه میفته موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : omid_red_19 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 پست اشتباهی-ویرایش حذف شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما آقای حاتمی گل شما یکبار این لینک رو دادید ولی مدیران حذف کردند! چون نسخه ی این افزونه ای که معرفی کردید برای جوملا 1.5 می باشد ولی مسیر تاپیک ایشون جوملا 2.5 است لطفن در ایجاد پست اصرار به خرج ندید اگر جواب شما مرتبط یا حتی ذره ای کمک کنه هیگاه حذف نخواهد شد. موفق باشید 3 واکنش ها : hatami1372، omid_red_19 و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 سلام ببخشید، من فکر کردن به خاطر لینک دادن به انجمن های دیگر پاک شده پس دوباره لینک جومینا را دادم الان پاکش کردم بازم معذرت بابت اشتباهم 1 واکنش ها : omid_red_19 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر