mirmahdijafari 3 ارسال شده در مرداد 92 سلام چند روزه قالب سایت من به هم ریخته من نه چیزی حذف کردم نه نصب ولی نمیدونم چرا یهو اینطوری شده از جوملا 2.5 هم استفاده میکنم آدرس سایتم اینه-لطفا راهنمایی کنید-خیلی خیلی ضروریه bfast.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در مرداد 92 با مدیریت هاستتون صحبت کنید احتمالاٌ Strict Standards روشن هست بگین این تنطبم را خاموش کنند و یه چیز دیگه برید سایت > تنظیمات کلی > سرور و گزینه گزارش خطا رو روی هیچ قرار دهید 1 واکنش ها : mirmahdijafari نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام اون خطا به این دلیله که پلاگین ZTTools را یا نصب نکردید یا اینکه فعالش نکردید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mirmahdijafari نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در مرداد 92 ارور عوض شده که .. اون موقع یه چیز دیگه بود الان یه چیز دیگه 1 واکنش ها : mirmahdijafari نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirmahdijafari 3 ارسال شده در مرداد 92 با مدیریت هاستتون صحبت کنید احتمالاٌ Strict Standards روشن هست بگین این تنطبم را خاموش کنند و یه چیز دیگه برید سایت > تنظیمات کلی > سرور و گزینه گزارش خطا رو روی هیچ قرار دهید ممنونم از راهنمایی و مسئولیت پذیریتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirmahdijafari 3 ارسال شده در مرداد 92 با سلام اون خطا به این دلیله که پلاگین ZTTools را یا نصب نکردید یا اینکه فعالش نکردید موفق و پیروز باشید یا حق ممنونم از راهنمایی و مسئولیت پذیریتون-درست شد 1 واکنش ها : امیررضاتهرانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر