pnaruto 34 ارسال شده در مرداد 92 سلام من مشکلی داشتم در این مورد که روی منو کلیک کنند لایت باکس آن ماژول باز بشه.. گوگل کردم و به Behavior Modal رسیدم تمام کاراش از قبیل لینک کردن فایل های مربوطه و قرار دادن فرامین در index.phpرو انجام دادم ولی نمیدونم چطوری باید از پارامترش استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در مرداد 92 از دوستان کسی متونه کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 92 Behavior Modal برای پاپ آپ ها استفاده میشود آن چیزی که شما نیاز دارید نوعی از Behavior Modal است این آموزش را ببینید احتمالا کارتون را میفته http://www.joomina.ir/public-joomla-learning/584-tooltip-popup.html 1 واکنش ها : pnaruto نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در مرداد 92 این ویدئو رو دیدم قبلاٌ مشکل من پاپ آپ کردن منو هست و مشکلی با ایجاد پاپ آپ در مطلب با jce ندارم.. مثلاٌ اگر روی تماس با ما کلیک شد اطلاعات آن چه مطلب و چه ماژول بصورت پاپ آپ باز شود .. قصد استفاده از ماژولهای موجود ورود و تماس رو که هست را ندارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 92 منو را نمیشه پاپ آپ کرد مگر اینکه منو را در قالب منو دستی بسازید و بجای یکی از عناصر ul li یک ماژول فراخوانی نمایید 3 واکنش ها : مصطفی صفرعلی، pnaruto و علی موذنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر