farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 92 با سلام من تازه دارم سايتم رو راه اندازي مي كنم و گفتم كه بهتره از همون اول اين كامپوننت رو نصب كنم تا با مشكلات احتمالي آن مواجه نشم حالا كه نصب كردم وقتي نام سايت رو مي زنم وارد ميشه ولي وقتي روي صفحه اصلي كليك مي كنم جلوي اسم سايت index.php/fa/ اضافه مي شه و سايت دوباره بصورت عادلي بالا مياد ولي index.php/fa/ در انتهاي نام سايت وجود دارد. هر مطلبي رو هم كليك مي كنم عبارت index.php/ بعد از نام سايت و بعد آدرس مطلب مياد. وقتي كامپوننت رو غير فعال مي كنم درست چيكار بايد بكنم با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام فایل htacces رو تغییر نام دادین به htacces. ؟ از تنظیمات کلی جوملا آدرس های بهینه رو روی بله قرار دادین؟ موارد بالا رو انجام بدین نباید index.php رو بیاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 92 با سلام بله اين فايل تغيير نام داده شده و تمامي موارد مربوط به SEO Settings درتنظيمات كلي سايت روي بلي مي باشد. گفتم خدمتتون، وقتي اين كامپوننت رو غير فعال مي كنم همه چيز درسته. راجعبه پسوند /fa نظرتون چيه. اين فكر نمي كنم به تنظيمات كلي سايت ربطي داشته باشه. با تشكر از پيگيري شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 اون fa مربوط به زبان پیش فرض وبسایت شماست پلاگین های زبان رو فعال کردین احتمالا وگرنه خود به خود که نمیاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 92 اون fa مربوط به زبان پیش فرض وبسایت شماست پلاگین های زبان رو فعال کردین احتمالا وگرنه خود به خود که نمیاره با سلام فکر کنم که شما سوال اول منو درست متوجه نشديد. من اين پلاگين و تنظيمات مربوط به سئوي جوملا و فايل .htaccess و کارايي هاي اين سه رو تا حدودي مي دونم من گفتم که از وقتي که کامپوننت sh404sef رو نصب کردم اينطور ميشه. و وقتي غير فعال مي کنم همه چيز بصورت عاديه، يعني کاملا عادي. من تجربه اي با اين کامپوننت ندارم و خواستم که دوستان تجربياتشان از اين کامپوننت در اختيار من بگذارند. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوست من بنده با توجه به این خط شما پاسخ دادم هر مطلبي رو هم كليك مي كنم عبارت index.php/ بعد از نام سايت و بعد آدرس مطلب مياد. اینجا نگفتین که fa هم اضافی میاد به هرحال، این کامپوننت (sh404sef) بطور پیش فرض بعد از نصب هیچ مشکلی بوجود نمیاره و خوب کار میکنه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما در قسمت language این افزونه قسمت دو زبانه بودن رو فعال کردید؟ برسی کنید فعال نباشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما در قسمت language این افزونه قسمت دو زبانه بودن رو فعال کردید؟ برسی کنید فعال نباشد با سلام در قسمت تنظيمات كامپوننت، در تب زبان ها، "فعال كردن پشتيباني از سايت هاي چند زبانه"، بصورت غير فعال است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوست من بنده با توجه به این خط شما پاسخ دادم اینجا نگفتین که fa هم اضافی میاد به هرحال، این کامپوننت (sh404sef) بطور پیش فرض بعد از نصب هیچ مشکلی بوجود نمیاره و خوب کار میکنه موفق باشید با سلام باز هم مثل قسمت هاي بالا سوال مرا با دقت نخوانديد من در اين قسمت گفتم كه هر مطلبي رو هم كليك مي كنم عبارت index.php/ بعد از نام سايت و بعد آدرس مطلب مياد. يعني هر مطلبي كه كليك مي كنم عبارت index.php بعد از نام سايت مي آيد و بعد از آن لينك مطلب سايت مي آيد مثلا: mywebsitename.com/index.php/contact.html contact.html : لينك مطلب ------------------------------ اين رو هم قبلا گفته بودم كه وقتي كامپوننت رو فعال ميكنم و اسم سايت رو مي نويسم سايت درست با نام mywebsitename.com بالا مياد ولي وقتي روي home page كليك مي كنم صفحه اصلي دوباره هموني ميشه كه بود بدون تغيير بالا مياد ولي لينكش عوض ميشه و بصورت mywebsitename.com/index.php/fa ميشه. ولي پاسخ شما بدون توجه به اين بود كه خدمتتان گفته بودم "وقتي كامپوننت رو فعال ميكنم اينطور ميشه" و وقتي فعال نيست همه چيز درسته. اينم كه گفتم من تازه دارم سايتم رو راه اندازي مي كنم به اين مفهموم نيست كه اولين تجربه من در ساخت سايت با جوملا هستش، بلكه سايت مربوط به خودم رو تازه دارم طراحي مي كنم. اينكه شما مي فرمائيد به هرحال، این کامپوننت (sh404sef) بطور پیش فرض بعد از نصب هیچ مشکلی بوجود نمیاره و خوب کار میکنه اگر اينطور بود اينهمه مطلب راجعبه مشكلات با اين كامپوننت در وب پخش نمي شد. من فكر مي كنم كه ما اينجا دور هم جمع شديم تا مشكلات همديگر رو حل كنيم و در كنار انجام اين كار يه چيزايي هم خودمون ياد بگيريم. باز هم از توجه شما متشكرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما وقتی وارد کامپوننت می شوید سمت راست یک سری گزینه ها و تب داره ک اعم از نسخه جوملا و تعداد لینک ها و ... در اولین تب چندتا گزینه برای فعال سازی سریع کامپوننت داره که یکی از اون گزینه ها یک گزینه ی کشویی برای اینکه index.php حذف بشه از صفحات یا نه اون روwithout index.php قرار بدید دیگه در آدرس ها نمیاد در مورد زبان هم باید در قسمت تنظیمات url ببینید که گزینه ی افزونه نام زبان به آدرس را فعال کردید یا خیر 1 واکنش ها : farkakh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nokian95 0 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما وقتی وارد کامپوننت می شوید سمت راست یک سری گزینه ها و تب داره ک اعم از نسخه جوملا و تعداد لینک ها و ... در اولین تب چندتا گزینه برای فعال سازی سریع کامپوننت داره که یکی از اون گزینه ها یک گزینه ی کشویی برای اینکه index.php حذف بشه از صفحات یا نه اون روwithout index.php قرار بدید دیگه در آدرس ها نمیاد در مورد زبان هم باید در قسمت تنظیمات url ببینید که گزینه ی افزونه نام زبان به آدرس را فعال کردید یا خیر با سلام من کلیه مطالب رو خوندم جالب بود اما این قرار گرفتم کد زبان یعنی sitename.com/fa برای من قابل هضم نیست و اینجا هم مواردی رو که گفتند من تغییری ندادم و همه چیز سر جای خودش بود اما باز هم محتوای صفحه اصلی در صورتی که فا رو در اخر سایت نزنم نشون نمیده باید حتما کد زبان وجود داشته باشه تا محتویاتش نشون بده کسی نظر خاصی نداره چه گزینه ای باید دستکاری بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما فقط در حد یک پیشنهاد عرض می کنم از acesef استفاده کنید همچین مشکلی نخواهید داشت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر