alihz2006 1 ارسال شده در مرداد 92 سلام من می خوام یه کاربر مدیر تعریف کنم که وقتی وارد قسمت مدیریت می شه تو منوی کامپوننت ها فقط یه کامپوننت خاص رو ببینه و به بقیه کامپوننت ها دسترسی نداشته باشه خیلی تلاش کردم نتونستم لطفا دقیق و ساده توضیح بدین که چیکار باید بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام راههای مختلفی برای اینکار وجود داره که اکثرشون بصورت عمومی عمل میکنند چون قصد دارید برای یک کاربر خاص اینکار رو انجام بدید باید به اینصورت عمل کنید در هر کامپوننتی که میخواهید کاربر به آن منو دسترسی نداشته باشه ابتدا به اون کامپوننت وارد شوید در بالای هر کامپوننت یک دکمه تنظیمات قرار داره که با کلیک بر روی آن و مراجعه به سربرگ سطوح دسترسی میتونید برای گروه کاربر موردنظرتون گزینه مدیریت را غیرمجاز کنید تا کاربر به اون کامپوننت دسترسی نداشته باشه اینکار رو برای هر قسمت (هر کامپوننت) باید بطور جداگانه انجام بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alihz2006 1 ارسال شده در مرداد 92 سلام ممنون از جوابتون امتحان کردم و تو بعضی از کامپوننت ها جواب گرفتم ولی بعضی کامپوننت ها هستن مثل کامپوننت پرداخت آنلاین بانک پاسارگاد که گزینه تنظیمات بالاش نیست.اینو چیکار باید کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alihz2006 1 ارسال شده در مرداد 92 کسی نبود جواب بده؟ اگه کامپوننت قسمت تنظیمات نداشته باشه چیکار باید کرد.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر