kavpar 5 ارسال شده در مرداد 92 سلام من تنظیمات mstp ایمل سایتو انجام دادم الان وقتی یکی میخواد عضو بشه ایمل فعالسازی براش ارسال نمیشه در حالی که وقتی ثبت نام میکنی میگه ایمل فعال سازی برای شما ارسال شد در حالی ک هیچ ایملی ارسال نمیشه؟ سیستم ایمیل * mstp مسیر /usr/sbin/sendmail امنیت SMTP هیچ پورت SMTP * 25 نام کاربری هاست و رمز عبورم که صحیح وارد کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مشکل چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام برای یوزرنیم و پسورد باید یوزرنیم و پسورد اکانت وب میلتون رو وارد کنید . آیا به همین صورت انجام دادید ؟ آیا هاستتون از ارسال ایمیل بصورت SMTP پشتیبانی میکنه ؟ موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : kavpar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kavpar 5 ارسال شده در مرداد 92 با سلام برای یوزرنیم و پسورد باید یوزرنیم و پسورد اکانت وب میلتون رو وارد کنید . آیا به همین صورت انجام دادید ؟ آیا هاستتون از ارسال ایمیل بصورت SMTP پشتیبانی میکنه ؟ موفق و پیروز باشید یا حق بله اون رو هم وارد کردم ولی نمیدونم هاستم پشتیبانی میکنه یا نه ؟ از کجا بفهمم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام از ادمین سرورتون سوال کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : kavpar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر