zlili35 0 ارسال شده در بهمن 89 سلام مشکلی که داشتم اینه که وقتی می خوام یک کامپوننت 2.3 مگابایتی رو نصب کنم ارور می ده و نصب نمیشه . اینم ارورش : خطا در آپلود این فایل به سرور رخ داده است. نمیتواند فایل نصبی بسته را بیابد کامپوننت های دیگه رو نصب می کنه ولی با این مشکل داره ، lagacy هم فعاله . ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز ممکنه بخاطر سرعت پایین شما باشه یا اینکه سرور شما از آپلود فایل با حجم بالای 2 مگ مشکل داشته باشه میتونید از نصب بسته از سرور اقدام کنید فکر کنم مشکلتون حل بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در بهمن 89 ولی آخه من تو لوکالم هم نمی تونم نصب کنم و خطا می ده . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز توی لوکال هم تنظیمات php.ini رو نگاه کنید ببینید ماکزیمم حجم انتقال فایل چقدره ؟؟؟؟ فکر کنم پیشفرض 2 مگ باشه شما توی پوشه tmp بریزید و از حالت زیپ خارج کنید و موقع نصب مسیر رو از اونجا بدید ببینید نصب میشه ؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در بهمن 89 سلام مشکلی که داشتم اینه که وقتی می خوام یک کامپوننت 2.3 مگابایتی رو نصب کنم ارور می ده و نصب نمیشه . اینم ارورش : خطا در آپلود این فایل به سرور رخ داده است. نمیتواند فایل نصبی بسته را بیابد کامپوننت های دیگه رو نصب می کنه ولی با این مشکل داره ، lagacy هم فعاله . ؟؟؟ به صورت دستی امتحان کنید حتما درست می شود چون حجمش زیاد هست باید به صورت دستی نصب بشه فرقی در لوکال یا هاستم نداره دوست عزیزمون همانطور که گفیتن در روتتون برید و در فایل tmp پوشه رو اپلود کنید و از حالت زیپ در بیارین و اون رو در نصب حذف در مدیریت جوملا از آدرس لینک به سرور نصب کنید مشکل حل می شود اگه کامپوننت یا هرچیزی که دارید نصب می کنید ناقص نباشه با تشکر شهریار جون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در بهمن 89 مرسی ، حل شد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر