web developer 3 ارسال شده در مرداد 92 درود کامپوننتی می خواهم که کاتالوگ ها را برای دانلود قرار دهد اما کاربر به این شرط می تواند دانلود کند که آدرس ایمیل خود را وارد کرده باشد. درواقع لیستی از ایمیل ها می خواهم تهیه کنم این کار را با جی دانلود می توان انجام داد اما به شرط داشتن یوزر و پسورد و لاگین کردن. من نمی خواهم مراجعه کننده دریافتش با لاگین باشد. فقط و فقط ایمیل وارد کند. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 92 سلام docman را امتحان کنید فکر کنم با اون میشد البته در نسخه 1.5 حتما در 2.5 هم همین امکان وجود داره 2 واکنش ها : web developer و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در مرداد 92 سلام docman را امتحان کنید فکر کنم با اون میشد البته در نسخه 1.5 حتما در 2.5 هم همین امکان وجود داره متاسفانه برای جوملا 2.5 پیدا نکردم. شما چه پیشنهادی دارید برای انجام این کار ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام برای جوملا 2.5 هم موجوده http://extensions.joomla.org/extensions/directory-a-documentation/downloads/10958 اما این افزونه تجاریست و میتونید از سایت سازنده آن خریداری کنید یا از سایتهای دیگر که برای فروش قرار داده اند در گوگل جستجو کنید خواهید یافت موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر