probing_online 15 ارسال شده در تیر 92 سلام من در آدرس سایتم یه مشکل دارم : به این آدرس نگاه کنید: وقتی می خوام یه لینک رو باز کنم یه همچین آدرسی می شه ! که اون قسمت قرمز رنگ اضافه هست! راه حل چیه دوستان ؟ هرچه سایت جوملایی تا حالا زدم این مشکل رو نداشته ! اما روی این بسته نصبی این مشکل رو دارم . j2.5 http://localhost/tarahan2/index.php/explore/menu-showcase/mega-menu/psd-to-template ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام میتونید از افزونه های مرتبط با سئو استفاده کنید Acesef موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 ممنون از پاسختون اما راهی به جز این می خوام . به دلایلی از این افزونه ها نمی خوام استفاده کنم . دلیل اینکه آدرس رو به این شکل نمایش می ده چیه ؟!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما احتمالن نام مجموعه ها و زیر مجموعه ها می تونه باشه! باید از افزونه های سئو استفاده کنید البته راه های دیگه هم هست مثلن یک پلاگین بهینه سازی لینک و .. 2 واکنش ها : probing_online و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام بدون استفاده از افزونه سئو کار زیادی نمیشه کرد حداکثرش اینه که از زیرمنو و زیرمجموعه استفاده نکنید و همچنین آدرسهاتون رو هم روی حالت بدون index.php قفل کنید البته چون آدرستون بصورت لوکال هست ، روی هاست کمی کوتاه تر خواهد بود موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 چه افزونه ای را پیشنهاد می کنید ؟ Acef sh404 rsseo تعداد مطالبم زیاد نیست ، اما سئو و مخصوصا اصلاح آدرس ها برام خیلی مهمه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام من پیشنهادم رو در پست شماره 2 گفتم . البته sh404sef هم خوبه ولی تجاریه ولی اینم توجه داشته باشید که از هر کدوم از افزونه هایی که نام بردید قصد استفاده از اون رو داشتید چون روی لینکها و مخصوصا" دیتابیستون تاثیر میگذارند ، قبلش حتما از فایلها و دیتابیستون بک آپ تهیه کنید !!! موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر