pclian 0 ارسال شده در بهمن 89 من هر کاری میکنم نمی تونم باهاش کار کنم کی باهاش کار کرده ؟ ممنون میشن راهمایی بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در بهمن 89 منم هر کاری کردم نتونستم باهاش کار کنم. تازه بعد از حذفش نمی تونم وارد قسمت «افزودن مطلب جدید» بشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام توضیحات این الحاق رو دقیق خواندید؟ http://www.joomina.ir/%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/%D8%AF%D8%B1%D8%AC-%D8%AA%DB%8C%D8%AA%D8%B1-%D9%88-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%AA%DB%8C%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8 تازه بعد از حذفش نمی تونم وارد قسمت «افزودن مطلب جدید» بشم. افزونه رو کامل حذف کنید یعنی اگر بعد از حذف از طریق مدیریت پوشه یا فایلی از این افزونه باقی بود بصورت دستی از روی هاست حذف کنید و همینطور اگر جداول این الحاق در دیتابیس باقی بودند بصورت دستی حذف کنید و بعد در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو هم انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tarantino 26 ارسال شده در بهمن 89 افزونه فوق اصلا پيچيدگي خاصي نداره كه نتونيد باهاش كار كنيد و از اين ساده تر و گويا تر امكان نداره. اگر تيتر نمايش داده نميشه احتمالا پلاگين اين افزونه رو فعال نكرديد. اگر توضيحات بيشتري مي خواهيد مي توانيد به سايت سازنده مراجعه نماييد ولي توضيحاتي كه در جومينا داده شده كاملتره! http://www.udjamaflip.com/joomla/58-joomla-custom-fields-based-on-wordpress-custom-fields.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salahedin 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام بر شما اقا يه لطفي کنين بگيد که چي کار کنيم به جايه زير تيتر روي تيتر بياد يا لااقل بگيد کدوم فايل رو ويرايش کنم منظورم اينه که کجا تعيين ميکنه که اين زير تيتر قرار بگيره تا اونجايي که من متوجه شدم مياد يه صفحه رو اينکلود ميکنه که داخلش مقدار (value) تيتري که داديم قرار داره اما متوجه نشدم توي نمايش خبر کجا وارد ميکنه لطفا راهنمايي کنيد باتشکر ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohrestan 0 ارسال شده در شهریور 90 دوستان منم تست کردم اما وقتی مطلبم باز میشه و جای نامناسب نشون داده میشه چه جوری ذر صفحه اصلی و بالای تیتر نمایش داده بشه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان عزیز لطف کنید دموی انلاین بذارید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 90 دوستان اصلاً این افزونه زیر تیتر نه روتیتر در سایت خود افزونه توضیحات کاملی داده شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر