elyas90 1 ارسال شده در تیر 92 سلام از پلاگین jm_css3effects_J25 استفاده کردم .و در ویرایش گر یک کد مثل :{jm effect="glow" title=".." url=".."}IMAGE PATH{/jm}و وارد و بجایIMAGE PATH ادرس عکس و که در هاست آپلود شده قرار دادم اما عکس و نشون نمیده؟؟؟لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام مشکلاتتون رو در انجمن مشکلات مطرح کنید ! تصاویرتون رو در پوشه images قرار بدید و آدرس دهی کنید از تصاویر با پسوند های مختلف با حروف کوچک استفاده کنید . مثلا png به جای PNG اگر باز هم مشکل پابرجا بود ممکنه مشکل از باب تداخل با افزونه ای باشد تاپیک منتقل شد ! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elyas90 1 ارسال شده در تیر 92 تمام موارد بالا که گفتین درست انجام میش .من حتی بروی جوملا فارسی جومینا هم امتحانمیکنم نمی شه.من افزونه خاصی نصب کردم و اگه هم نصب بود غیر فعال کردم.اما باز نتیجه نداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا افزونه دیگر هم هست که این امکانات رو داشته باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام والا افزونه دیگری اطلاع ندارم شاید باقی دوستان بتونن پیشنهاد کنند به جای افزونه میشه با استفاده از خاصییت box-shadow در css حالت glow ایجاد کرد اگر آدرس سایتتون رو قرار بدید بهتر میشه راهنمایی کرد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در تیر 92 پلاگین رو فعال کردین؟ اشتباه نکنم در url باید آدرس عکس کوچک عکس رو بذارید و در image path عکس اصلی و یا بالعکس . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elyas90 1 ارسال شده در تیر 92 بله فعال هست .آیا در ادیتور باید دقیقا همین کد و بنویسیم چون وقتی ای کد و بکار می برمر وقتی کدی درست نباشه مشکی نشون می دهد قسمت اصلی رو مثلا: {jm tint="style6" title=".." url=".."}{/jm} و قتی از حالت ویرایش کدها خارج می شم همین ها رو می نویسه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در تیر 92 با مشابه این کد کارم کردم و همینطوری داخل ادیتور قرار دادم و تنظمات انجام دادم درست بود. تبدیل ویرایشگر رو برن تا محیط کد نویسی فعال بشه بعد کد رو قرار بده {jm effect="نوع افکت" title="عنوان تصویر" url="لینک تصویر"}مسیر فایل عکس{/jm} این رو امتحان کن ببین درست میشه یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elyas90 1 ارسال شده در تیر 92 همیشه از قسمت ویرایش کد اقدام کردم اما نشده.افکتهای جالبی داره اما حیف که نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mocd 27 ارسال شده در تیر 92 همیشه از قسمت ویرایش کد اقدام کردم اما نشده.افکتهای جالبی داره اما حیف که نشد سلام این افزونه علاوه بر پلاگین یه editor button هم داره که یه دکمه در پایین کادر ویرایش مطلب قرار می ده که بدون نیاز به کد نویسی عکستون رو می تونید اضاف کنید. لینک یا علی 2 واکنش ها : elyas90 و pnaruto نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در تیر 92 سلام این افزونه علاوه بر پلاگین یه editor button هم داره که یه دکمه در پایین کادر ویرایش مطلب قرار می ده که بدون نیاز به کد نویسی عکستون رو می تونید اضاف کنید. لینک یا علی منم اینو دیدم منتها لینک ای دانلود مشکل داره برا همون دنبال لینک سالم میگشتم.. 1 واکنش ها : elyas90 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mocd 27 ارسال شده در تیر 92 منم اینو دیدم منتها لینک ای دانلود مشکل داره برا همون دنبال لینک سالم میگشتم.. سلام به خاطر آی پی ایران هست. فایل ضمیمه رو دانلود کنید یا علی jm_css3effectsbutton.zip 1 واکنش ها : elyas90 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elyas90 1 ارسال شده در تیر 92 از شما دوستان عزیز تشکر میکنم اما بازم اجرا نمی شه و فقط کد رو نشون میده و عکس ظاهر نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mocd 27 ارسال شده در تیر 92 از شما دوستان عزیز تشکر میکنم اما بازم اجرا نمی شه و فقط کد رو نشون میده و عکس ظاهر نمیشه سلام احتمالاً پلاگین غیر فعال هست. به قسمت مدیریت پلاگین ها برید و پلاگین رو فعال کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elyas90 1 ارسال شده در تیر 92 فعال هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin912 2 ارسال شده در تیر 92 سلام من نصب کردم بدون مشکل تنها یه ایراد داره عکس ها بصورت عمودی هستند امکان افقی نداره کسی میتونه کمک کنه تو لینک ببینید متوجه منضورم میشد http://arya-net.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر