hassan_shahi 43 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان من برای نمایش عکس ها از ماژولی استفاده کردم اما ی مشکل بزرگ داره ببینید www.eshgho-asheghi.ir مطلب اول عکس ها به خوبی نمایش داده میشن اما مطلب دوم عکس ها به زیر قالب میرن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام بررسی شد ، مشکلی مشاهده نشد . در مطلب دوم هم تصاویر نمایش داده میشه با مرورگر دیگری هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در تیر 92 آقا مصطفی هم ما موزیلا تست کردم هم کروم اما ببینید عکس ها باز میشن اما قسمتی از عکس ها به زیر قالب میرن الان هر 2تا مطلب عکس ها به همین صورت شد ببینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام یک اسکرین شات از موردی که میفرمایید قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر