rabedir 0 ارسال شده در تیر 92 سلام من یک افزونه می خوام که شماره داوطلبی و رمز ورود برای هر داوطلب تعرف کنیم که وقتی این اطلاعات وارد کرد بتونه یک فایل که کارنامه است دانلود کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 کامپوننت در این زمینه وجود داره که برای مدارسه. اگه تو گوگل سرچ کنی پیدا میکنی. جستجوی گوگلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rabedir 0 ارسال شده در تیر 92 کامپوننت در این زمینه وجود داره که برای مدارسه. اگه تو گوگل سرچ کنی پیدا میکنی. جستجوی گوگلی سلام من این طوری نیاز ندارم من فقط می خوام کاربر که نام کاربری و پسورد زد یک فایل که مربوط به خودش هست بتونه دانلود کنه فایل از قبل با نرم افزار دیگه آماده شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام برای این مورد باید بطور اختصاصی افزونه نوشته بشه با دوستان افزونه نویسمون تماس بگیرید آقایان امیررضاتهرانی - سعیدشمسی - ستاررضایی - رامین انگوتی موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rabedir 0 ارسال شده در تیر 92 با سلام برای این مورد باید بطور اختصاصی افزونه نوشته بشه با دوستان افزونه نویسمون تماس بگیرید آقایان امیررضاتهرانی - سعیدشمسی - ستاررضایی - رامین انگوتی موفق و پیروز باشید یا حق من به صورت اختصاصی نیاز دارم همینو من یک نرم افزار دارم که کارنامه داوطلبین را صادر می کند یک خروجی به صورت html و csv می دهد می خواهم کاربر با ورود اطلاعات کارنامه خودش را بتواند از این فایل csv دانلود کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در تیر 92 سلام دوست عزیز پس شما فایل مورد نیاز که همون کارنامه هر دانش آموز باشه رو در اختیار دارین درسته؟ شما افزونه ای میخوایین که در قسمت مدیریت این امکان رو داشته باشه: اضافه کردن هر داوطلب به همراه اطلاعات شخصی که میتونه کد و یا هرچیز دیگری باشه و اضافه کردن یک کارنامه برای هر شخص (که همون فایل html یا ... که تولید کردین میتونه باشه) قسمت کاربری هم: یک قسمت برای ورود اطلاعات کاربری قرار میدین که اطلاعات شخصی هر کاربر رو بگیره و کارنامه مربوط به اطلاعات وارد شده رو کاربر دانلود کنه میتونیم بصورت اختصاصی براتون انجام بدیم چون افرونه خاصی برای اینکار وجود نداره در صورت نیاز میتونید در پیام خصوصی درخواست نمایید موفق باشید 1 واکنش ها : rabedir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر